Barça
Esports 04/06/2011

Rosell: "No estem gaudint prou de la victòria de Champions"

En un acte a Andorra, Sandro Rosell ha demanat a l'afició culer que allargi les celebracions i "l'alegria després de Wembley" i ajorna la resposta del club a l'actuació del Reial Madrid aquests darrers mesos

Redacció
1 min
Aguirre, Mas, Rosell, Pérez i Gallardón

BarcelonaSandro Rosell ha celebrat a Andorra el 50è aniversari de la Penya Barcelonista del Principat d'Andorra i la desena trobada d'exjugadors del Barça.

En aquest acte, el president blaugrana ha enviat un missatge contundent a l'afició blaugrana: "No m'agrada que el nostre entorn no sàpiga gaudir prou d'haver guanyat la Champions i en 24 hores ja ens n'haguem oblidat". Tot fent elogis cap als jugadors i el tècnic, Rosell ha insistit en què "els èxits aconseguits mereixen ser celebrats com cal".

Només després de fer-ho, ha explicat, es parlarà de la reacció que tindrà el club a les accions de Florentino Pérez, i ha deixat clar que "ara no toca parlar del Madrid" i que el club ho farà "quan toqui". Tot i així, ha advertit que quan sigui el moment d'abordar la qüestió, "hi haurà fricció" perquè "hi ha rivals que no han estat a l'alçada".

stats