HANDBOL
Esports 08/09/2014

El Barça supera el Sydney HC i es classifica per a les semifinals de la Super Globe (18-34)

Sigurdsson, Lazarov i Saubich, amb 5 gols, han sigut els màxims golejadors del conjunt de Pascual

Gonzalo Romero
Lazarov en un llançament a porteria / EFE

BarcelonaEl Barça d'handbol ha superat el Sydney HC en la segona jornada de la Super Globe per un contundent 18-34. Amb aquesta segona victòria, el conjunt de Xavi Pascual s'ha classificat per disputar les semifinals de la Copa del Món de clubs.

Tot i aquest resultat final, el conjunt de Pascual ha patit de valent durant la primera meitat per doblegar el seu rival i sumar el segon triomf consecutiu a Qatar. En el primer temps, el conjunt australià ha jugat a un gran nivell i ha aconseguit que el Barça no trenqués el partit, que ha arribat al descans amb un ajustat 12-15.

Parcial extraterrestre

En els segons 30 minuts, els blaugranes han fet valer la seva qualitat i el seu bon ritme de competició per esclafar el Sydney HC. De la mà d'un gran Sigurdsson, que ha tornat a ser el màxim golejador de l'equip juntament amb Lazarov i Saubich, el Barça ha fet un parcial 1-12 per tancar el partit i la victòria.

Els homes de Pascual s'enfrontaran aquest dimarts (13.00 hores) a l'Espérance Sportive de Tunis en l'últim partit de la fase de grups de la Super Globe.