HOQUEI PATINS
Esports 07/03/2015

Barça i Vic volen posar la primera pedra per ser a la 'final four' de la Lliga Europea

A la CERS el Reus busca encarrilar l'eliminatòria de quarts a casa contra el Diessbach, mentre que a l'OK Lliga Calafell i Vendrell juguen un derbi en hores baixes

Jordi Graell
2 min

BarcelonaAquest dissabte es juga l'anada dels quarts de final de la Lliga Europea d'hoquei patins amb la presència de dos equips catalans, el Barça i el Vic. Tant blaugranes com vigatans, després de protagonitzar la final de la Copa del Rei que es va decantar a favor del conjunt osonenc, juguen primer a domicili. Mentre que els homes de Ricard Muñoz parteixen com a favorits en la seva visita a Valdagno, els de Ferran Pujalte juguen a la pista del Liceo, que arribarà amb ganes de revenja després de veure com el Vic els eliminava a les semifinals de la Copa a la pròrroga. Els altres dos enfrontaments són el duel italià entre Breganze i Forte dei Marmi i el portuguès entre Benfica i Porto.

Pel que fa als quarts de final de la Copa de la CERS, després de la victòria del Monbus Igualada per 4-2 contra el Follonica el passat dimecres, el Reus Deportiu intentarà aconseguir un resultat encara més ampli contra el Diessbach a casa per afrontar amb més tranqui·litat la tornada a terres suïsses. La resta d'enfrontaments són el duel portuguès entre l'Sporting de Lisboa i l'Oliveirense i el Saint-Omer- Barcelos.

El derbi entre Calafell i Vendrell centra l'atenció de l'OK Lliga

A l'OK Lliga, el partit més destacat de la 23a jornada és el derbi del Baix Penedès entre Cafè Crem Calafell Tot l'Any i Moritz Vendrell, un dels més calents de la competició. Els dos equips, però, no arriben en el seu millor moment, ja que els calafellencs estan immersos en la lluita per la permanència a només cinc punts del descens i els vendrellencs arriben tocats en quedar eliminats a les primeres de canvi a la Copa després de dos títols consecutius en els darrers anys.

Dissabte 7 de març

-Cafè Crem Calafell Tot l'Any- Moritz Vendrell

-Vilafranca Capital del Vi- MIS Ibèrica Mataró

-Voltregà- Noia Freixenet

Diumenge 8 de març

-Hockey Global Cerceda- Monbus Igualada

Dimarts 10 de març

-ICG Software Lleida- Reus Deportiu

-Tordera- Liceo

-Manlleu- Vic

Dimecres 11 de març

-Enrile PAS Alcoi- Barça

stats