HANDBOL
Esports 12/10/2014

El Barça, amb Víctor Tomàs, es medeix al Besiktas turc

L'extrem dret tornarà a disputar un partit després de gairebé dos mesos de baixa

Gonzalo Romero
1 min
Víctor Tomàs

BarcelonaPer segona setmana consecutiva, el Barça d'handbol disputa partit de Champions al Palau Blaugrana. El conjunt dirigit per Xavi Pascual rep el Besiktas en un nou matx de la fase de grups de la competició continental (17:00 hores, Esport3).

L'equip entrenat per Mufit Arin –porta 10 anys com a tècnic– és el primer equip turc que visita la pista barcelonina en els últims 17 anys. "Ens enfrontem al millor equip del món. Nosaltres estem guanyant experiència i esperem donar la cara", ha dit Arin.

Tot i que el seu rival encara no ha sumat cap punt en aquesta Lliga de Campions, Xavi Pascual no vol relaxacions: "És un partit de Champions. És un dia important per veure si som capaços de posar-nos amb 6 punts", ha explicat. "El Besiktas és un equip que acaba d'arribar aquest any a Champions, però a Turquia tenen ganes de fer créixer l'handbol", ha afegit.

Torna el capità

La nota més destacada del partit serà el retorn de Víctor Tomás. El capità, que ha estat de baixa gairebé dos mesos per una fractura de la base del tercer metacarpià de la mà dreta, estarà entre els homes convocats per Xavi Pascual per enfrontar-se al Besiktas.

"Demà segurament entrarà a la llista. Està en el procés d'entrenar amb l'equip. Demà pot tenir minuts, sense forçar, però ha d'entrar a la llista" ha explicat el tècnic local en roda de premsa.

stats