COPA DEL REI
Esports Barça 30/01/2013

Karanka: "L'1-1 ha estat un resultat curt per les ocasions que s'han vist"

El segon entrenador del Reial Madrid ha parlat davant dels mitjans després del partit d'anada de les semifinals de la Copa del Rei contra el Barça al Bernabéu

Nuria García
2 min

BarcelonaEl segon entrenador del Reial Madrid, Aitor Karanka, ha estat l'encarregat d'oferir la roda de premsa després del partit d'anada de les semifinals de la Copa del Rei contra el Barça al Santiago Bernabéu i que ha acabat en empat (1-1).

Preguntat pel partit de Rahael Varane, Karanka ha dit: "Millor no es pot fer. Varane ha tret un gol sota pals i ha fet un bon partit. A ell li ve molt bé per seguir amb la seva progressió. La resta de l'equip ha estat molt bé, hi ha hagut jugadors que no han jugat en la seva posició però estem contents".

Sobre el fet que Diego López hagi estat titular i Adán s'hagi quedat a la banqueta contra el Barça: "Diego ha transmès serenitat i això és molt important. Això és bo per a tots" i preguntat sobre Fa un mes ho va dir el 'mister' i avui ha tornat a passar el mateix. L'experiència de Diego, la tranquil·litat que ha transmès.... està clar que no ens hem equivocat. Però Antonio [Adán] segueix sent porter del Madrid i d'aquí fins al final decidirem qui juga en cada partit".

Preguntat per les jugades polèmiques a favor del Madrid, Karanka ha dit: "El partit ha estat vibrant i no cal dir res més" i, sobre si el Barça ha perdonat el Madrid després del 0-1, el segon entrenador del Madrid ha comentat: "Hi ha hagut ocasions per les dues bandes. Amb el 0-0 també hem tingut nosaltres ocasions. L'1-1 ha estat un resultat curt per les ocasions que s'han vist".

Karanka creu que la diferència entre el Barça i el Madrid és la que s'ha vist sobre la gespa del Bernabéu i no la que hi ha a la Lliga: "Sempre han estat partits molt igualats. La distància real sempre es veu quan juguem contra ells. A la Lliga nosaltres vam perdre molts punts i per això hi ha aquesta distància".

stats