COPA DEL REI
Esports Barça 07/06/2012

L'Ajuntament de Madrid passarà factura al Barça i a l'Athletic pels desperfectes del dia de la Copa del Rei

El consistori madrileny demana 94.000 euros a l'Athletic Club i 4.000 al Barça. Les quantitats seran deduïdes de les fiances que els dos clubs van dipositar

Efe
1 min

MadridL'Ajuntament de Madrid reclama 94.000 euros a l'Athletic Club i 4.000 al Barça per les despeses i els desperfectes ocasionats per la presència dels seus aficionats a les zones habilitades per a ells el 25 de maig amb motiu de la final de la Copa del Rei a l'estadi Vicente Calderón.

El vicealcalde de Madrid, Miguel Ángel Villanueva, ha informat aquest dijous, en roda de premsa després de la Junta de Govern municipal, que l'àrea de Medi Ambient, Seguretat i Mobilitat de l'Ajuntament ha notificat ja a dos clubs la reclamació d'aquestes quantitats, per ser deduïdes de les fiances que van dipositar.

L'Athletic Club de Bilbao va dipositar una fiança de 100.000 euros i el Futbol Club Barcelona de 50.000 euros, han indicat fonts municipals.

Les despeses són per la neteja i pels desperfectes ocasionats en el mobiliari i les zones verdes de les àrees d'aficionats instal·lades per aquell dia, localitzades en dos espais diferents del parc Madrid Río, a la vora del Manzanares.

D'acord amb les entrades venudes per a cada club i de les xifres de trànsit cap a Madrid estimades llavors per l'Ertzaintza en el cas de l'Athletic, es calcula que a Madrid hi va haver el 25 de maig entre 40.000 i 50.000 aficionats bascos i uns 20.000 blaugranes, molts dels quals es van passar per les 'fan zone' instal·lades a Madrid Río.

stats