Publicitat
Publicitat

BARÇA

L'Arsenal torna a excusar el català, que tampoc viatja a Alemanya

Wenger diu que no hi ha "cap moviment en absolut" en les negociacions amb Cesc

L'Arsenal diu que Cesc no viatja a Alemanya perquè encara no s'ha pogut recuperar de les seves molèsties musculars, les que li van impedir anar a la gira asiàtica

Arsène Wenger, entrenador de l'Arsenal, ha dit a la pàgina oficial de l'Arsenal que no hi ha hagut "cap moviment" en la situació de Cesc Fàbregas. "No hi ha hagut cap moviment en absolut", ha dit Wenger, que ha insistit en què no hi havia res a informar sobre les negociacions del Barça per Cesc.

I és que avui l'Arsenal ha tornat a posar com a excusa una lesió per explicar perquè Cesc no viatja a Alemanya amb l'equip. "Cesc Fàbregas no ha pogut recuperar-se d'una lesió muscular i no ha viatjat a Alemanya", anuncia la web de l'Arsenal.

El migcampista d'Arenys ja es va perdre la recent gira per Àsia justament per aquest mateix problema i, segons ha confirmat el tècnic, Arsène Wenger, no s'unirà a la resta de la plantilla, que aquest divendres ha viatjat a Colònia. "Cesc no s'ha recuperat completament de la seva lesió muscular. És massa aviat per ell, no està llest", ha dit el tècnic.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT