BARÇA
Esports Barça 10/10/2011

Beckenbauer: "El Barça és la mesura de totes les coses... amb Messi"

El president d'honor del Bayern de Munic diu a la revista Kicker que el Barça se situa per sobre de la selecció espanyola perquè el club blaugrana té Leo Messi

Efe
1 min

BerlínFranz Beckenbauer ha apuntat que el Barça és "la mesura de totes les coses", per sobre fins i tot de la qualitat que li reconeix a la selecció espanyola, a causa de la presència a les seves files de l'argentí Leo Messi.

"Ara com ara la mesura de totes les coses és el Barça. Aquest club se situa fins i tot per sobre de la selecció espanyola perquè Messi és a les seves files. És el futbol perfecte, per la seva mobilitat, la seva finor, els seus canvis immediats", apunta Beckenbauer, en declaracions a Kicker.

Beckenbauer defuig, però, fer pronòstics sobre si el Barça aconseguirà revalidar el seu títol a la Lliga de Campions i apunta que "tenen la qualitat" per aconseguir-ho, però que fins ara cap altre club ho ha aconseguit.

El president d'honor del Bayern de Munic considera així mateix que la selecció espanyola és, ara per ara, el millor conjunt nacional, però adverteix que l'alemanya està avançant i es permet pronosticar que ambdues seran les favorites de l'Eurocopa de 2012. "Són les favorites. Després vénen els francesos, que en el mundial 2010 es van comportar com una tropa indisciplinada, però que ara mostren una bona imatge", argumenta.

stats