Champions League
Esports Barça 20/11/2012

El Barça visita Moscou amb l'objectiu d'assegurar-se el pas als vuitens de final (18 h, C+ Lliga de Campions)

L'Spartak intentarà aprofitar les baixes temperatures i el camp de gespa artificial per dificultar el joc dels blaugranes

Ara
2 min
El Barça durant l'entrenament a l'estadi de Luzhniki

El Barça es classificarà matemàticament pels vuitens de final de la Champions League si aconsegueix els tres punts contra l'Spartak de Moscou (18 hores, C+ Lliga de Campions). Als blaugranes també els hi serviria l'empat per classificar-se pels vuitens, sempre i quan el Benfica no guanyi al Celtic de Glasgow. Una de les principals dificultats pel Barça serà la baixa temperatura, ja que a l'hora del partit es preveu que la temperatura rondi els zero graus, tot i que no està previst que nevi.

El tècnic blaugrana, Tito Vilanova, recupera al migcampista Sergio Busquets, que torna a la convocatòria després d'haver-se perdut els dos últims partits per sanció, contra el Celtic i contra el Saragossa. Vilanova ha desplaçat fins a Rússia a 21 jugadors, 17 del primer equip més Oier, Tello, Sergi Roberto i Deulofeu del Barça B. Alexis Sánchez, amb un esquinç de turmell, i Marc Bartra, amb una elongació a l'abductor de la cama dreta, a més de Thiago i Cuenca, s'han quedat a Barcelona. Amb Puyol i Piqué totalment recuperats,i Cesc i Alves descansats, després de ser suplents en l'últim partit contra el Saragossa, Tito Vilanova podrà disposar de tota l'artilleria per confeccionar l'onze inicial que salti a l'estadi de Luzhniki.

L'Spartak de Moscou és el cuer del grup amb només tres punts, i necessitaran la victòria si volen seguir tenint alguna possibilitat de passar a la la següent ronda. El seu tècnic, Unai Emery, intentarà aconseguir la primera victòria contra el blaugranes, després de 14 partits sense aconseguir-ho, però no serà una tasca fàcil, ja que les lesions estan condicionant el seu equip les últimes jornades. El brasiler Rómulo, autor del primer gol al Camp Nou, serà baixa, i l'irlandès McGrady i el rus Bylyaletdínov tampoc podran jugar per lesió. A més, el jove Ananidze i Wellinton no van poder jugar l'últim partit de lliga contra el Volga i seran dubte fins a última hora.

L'espanyol, José Manuel Jurado, s'ha convertit amb la referència de l'equip les últimes setmanes i s'ha convertit amb un dels màxims golejadors de la lliga russa. L'equip d'Emery haurà de millorar les seves prestacions defensives per derrotar el Barça, ja que la parella d'argentins formada per Pareja, exjugador de l'Espanyol, i Insaurralde ha estat molt criticada pels seus errors.

stats