BARÇA
Esports Barça 17/11/2012

El Barça s'encomana a Messi per seguir intractable a la Lliga (3-1)

L'astre argentí, que ha fet dos gols i n'ha donat un, ha tornat a ser decisiu en l'onzena victòria dels blaugranes aquesta temporada

Messi celebrant el seu primer gol contra el Saragossa

BarcelonaEl Barça ha sumat aquest dissabte contra el Saragossa la seva onzena victòria de la temporada, que el continua deixant com a líder de la Lliga amb 34 punts. Els gols de Messi (2) i Song han estat suficients per doblegar els aragonesos, que tan sols han posat la por al cos al Barça en el primer temps.

Però Leo Messi ho cura tot. El primer gol del partit ha arribat després que ell mateix iniciés la jugada, la servís a l'esquerra per Jordi Alba i aquest li ha tornat Messi, que s'ha plantat dins de l'àrea i ha superat Roberto per situar l'1-0. Però vuit minuts després, al 23', Paco Montañés, exjugador del Barça, ha engaltat un xut des de la frontal, que ha passat per sota de Puyol i s'ha colat dins de la porteria de Valdés.

El Saragossa després del gol s'havia vist bé, pujant a l'atac, però ràpidament el Barça li ha baixat els fums. Alex Song ha fet el 2-1 al minut 27 amb un xut des de dins de l'àrea. El camerunès s'ha estrenat com a golejador aquesta temporada i ho ha fet gràcies a una gran jugada de Messi, que s'ha endinsat dins de l'àrea i li ha servit la pilota a Song.

En el segon temps, el nivell de joc i físic de tots dos equips s'ha vist ressentit. Hi ha hagut menys ocasions de gol, però una d'elles ha acabat dins. El 3-1 l'ha fet Messi al minut 60' amb un xut col·locat des de fora de l'àrea. L'argentí, clau en els tres gols, ha tornat a ser el jugador més important del Barça, tot i que no ha acabat de brillar pel que fa a jugades individuals. Tampoc li fa falta.

Els últims trenta minuts de partit han estat força plàcids per al Barça. El Saragossa ha patit una davallada física i això ha fet que els de Tito Vilanova no tinguessin gaires problemes per mantenir el resultat, que el segueix deixant com a líder de la Lliga amb onze victòries en dotze partits i un total de 34 punts.