BARÇA
Esports Barça 15/12/2010

Keita: "No sabem donar puntades de peu. Amb l'Espanyol jugarem com sempre"

El blaugrana no dóna al Barça com a favorit al derbi pel factor camp: "Juguem a fora, en un camp difícil. Davant la seva afició, l'Espanyol ho dóna tot en cada partit"

Redacció
1 min

Sant Joan DespíEl centrecampista del Barça Seydou Keita ha avançat que el Barça plantejarà el partit com sempre, que no canviarà el seu estil de joc tot i que jugui el derbi contra l'Espanyol. "Nosaltres no sabem jugar a donar puntades de peu, ho farem com sempre", ha dit el malià, que ha valorat el joc del seu rival de dissabte. "L'Espanyol és un rival molt bo que desplega un futbol físic i juga amb molta agressivitat, però al que cal jugar-li molt bé per poder guanyar. Serà un partit difícil per la rivalitat que hi ha entre els dos equips", ha afirmat Keita.

El blaugrana és conscient que el conjunt periquito no ha perdut cap partit com a locals. I és per això que no creu que el Barça sigui favorit. "Juguem a fora, en un camp difícil. No som favorits. Davant la seva afició, l'Espanyol ho dóna tot en cada partit", ha dit el Malià, que ha destacat que, tot i això, el Barça "està jugant perfecte".

Keita també ha parlat de la renovació de Guardiola –"Que segueixi és el millor per al club", ha afirmat–, i del contracte de patrocini que el club blaugrana ha signat amb la Fundació Qatar. "Si el club ho ha decidit així, per a mi està bé i, tot i que jo sóc musulmà, per a mi no és important que Qatar sigui una nació musulmana. Jo sóc l'exemple perfecte. És el meu tercer any aquí i no tinc cap problema. Segur que tenim visions diferents, però el respecte és el més important", ha apuntat.

stats