Esports Barça 22/09/2012

El Barça vol continuar invicte davant un Granada amb dubtes

Els blaugranes compten els seus partits per victòries, mentre els andalusos encara no han aconseguit guanyar des del seu retorn a Primera

Jordi Mestre
2 min
Els blaugranes Jonathan dos Santos i Marc Bartra, durant el Gamper / DAVID RAMOS / GETTY IMAGES

BarcelonaEl FC Barcelona i el Granada FC s'enfronten aquest dissabte al Camp Nou (22.00 h, Canal+ Lliga i Gol T) al partit corresponent a la cinquena jornada de la Lliga BBVA. Els blaugranes intentaran allargar la seva ratxa d'imbatibilitat contra un equip que ha començat el campionat amb molts dubtes.

Antecedents

El Granada va protagonitzar un dels partits més emocionants de la passada campanya al Camp Nou en remuntar un 2-0 en contra i col·locar el 2-2 al marcador. El Barça, no obstant, es va acabar imposant 5-3 amb tres dianes de Messi. El partit jugat a Los Cármenes de Granada va ser molt més tancat, amb una victòria blaugrana per 0-1 gràcies a un gol de falta de Xavi.

FC Barcelona

L'equip que dirigeix Tito Vilanova arriba al duel amb les importants baixes de Puyol i Piqué. L'argentí Mascherano ocuparà una de les dues posicions de central, però qui serà el seu acompanyant és un misteri. Vilanova podria apostar per l'opció de la casa i fer jugar Marc Bartra o bé alinear Alex Song, que no va estar gaire encertat contra l'Spartak. Al mig del camp, Thiago podria substituir un Xavi molt carregat de partits, mentre a la davantera, Villa i Alexis podrien donar descans als extrems Pedro i Tello, molt utilitzats pel tècnic en aquest inici de temporada.

Granada FC

El combinat que entrena Juan Antonio Anquela es presentarà al Camp Nou enmig de molts dubtes pel seu rendiment. El seu començament de temporada ha sigut fluix, amb només dos punts de dotze possibles. El tècnic dels andalusos farà sortir el francès Yacine Brahimi d'inici per primer cop; el central Borja Gómez, que es va perdre el partit contra el Deportivo per sanció, també recuperarà el seu lloc a l'onze titular.

Alineacions probables

FCB: Valdés; Alves, Bartra, Mascherano, Adriano; Thiago, Song, Cesc; Alexis, Messi i Villa.

GFC: Toño; Siqueira, B. Gómez, I. López, Nyom; Mikel Rico, Iriney; Orellana, Brahimi, El Arabi; i Floro Flores.

stats