COPA DEL REI
Esports Barça 28/11/2012

El Barça afronta sense les seves estrelles el tràmit contra l'Alabès a la Copa del Rei

Per a la tornada dels setzens de final de la Copa del Rei (21:30 hores, TV3 i Marca TV), Tito Vilanova donarà descans a alguns jugadors del primer equip

Efe
2 min
UN PARTIT HISTÒRIC
 Des del punt de vista futbolístic, l'enfrontament entre l'Alabès i el Barça d'aquest dimarts no va ser especialment destacable. En canvi, va representar una novetat important en el panorama televisiu, ja que va permetre que per primera vegada un canal temàtic es convertís en el més vist del prime time tant a Catalunya com a Espanya.

BarcelonaEl Barcelona s'enfronta aquest dimecres (21:30 hores, TV3 i Marca TV) amb l'eliminatòria de Copa del Rei pràcticament sentenciada després del 0-3 de l'anada a l'Alabès, en un partit de tràmit. Tito Vilanova reservarà les seves estrelles, mentre que el partit és un premi per als visitants.

Leo Messi, Xavi, Iniesta, Busquets, Jordi Alba i Víctor Valdés es quedaran a casa veient el partit una vegada aconseguits els objectius marcats per a aquesta data: líders consolidats a la lliga –amb el Reial Madrid a onze punts– i classificats com a primers de grup per als vuitens de final de la Lliga de Campions.

Així, el partit contra l'Alabès haurà de servir per veure joves jugadors del filial, com Gerard Deulofeu o Sergi Roberto, i per donar ritme a aquells que necessiten més minuts per agafar el to ideal, com el porter Pinto, el migcampista Thiago o el davanter David Villa, que surt d'una lesió al turmell. Per contra, Vilanova ha perdut el brasiler Dani Alves per lesió.

Després del 0-3 a Mendizorroza, amb gols de Villa, Iniesta i Cesc, s'intueix un estadi blaugrana més aviat buit davant un partit mancat d'emoció. I és que l'Alabès té assumida la impossibilitat de remuntar el 0-3 aconseguit pels de Tito Vilanova a Mendizorrotza fa un mes i espera signar un partit digne.

Els de Natxo González ja saben com funciona la voracitat d'un Barça que aprofita cada error propi amb un gol en contra, com ho va demostrar a Vitòria, i esperen lluir el seu millor nivell en un gran escenari. Els vitorians arriben minvats per les baixes dels porters de la primera plantilla Miguel i Urtzi, el migcampista Jagoba Beobide i el davanter Rubén Negredo, que tampoc va poder jugar l'anada.

D'aquesta manera, si el partit es presenta com un premi per a tota la plantilla, ho serà en especial per al jove del planter Sergio Herrera, 19 anys, que juga habitualment al filial de Tercera i que es posarà per primera vegada els guants amb l'Alabès en un impressionant estadi com el Camp Nou. Natxo González donarà entrada al migcampista Miki per construir el joc al costat d'Agustín i completarà l'alineació amb els noms que cada jornada mantenen l'Alabès en el liderat del Grup II de Segona B.

stats