Barça
Esports Barça 23/12/2010

El Barça tornarà a fer gira pels Estats Units

En els primers dies de la pretemporada de 2011-12 els de Pep Guardiola viatjaran a Munic i a Split per jugar-hi uns altres partits amistosos

Redacció
1 min
Park Ji-Sung, celebrant el gol del United davant de l'Arsenal

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } La pretemporada del Barça per a l'estiu del 2011 ja està definida. L'equip tornarà als Estats Units, on jugarà tres partits. Abans, també participarà en partits amistosos a Munic (Alemanya) i Split (Croàcia).

El portaveu de la junta directiva, Toni Freixa, ha anunciat aquest dimecres el plàning de pretemporada de l'equip de Pep Guardiola per a l'estiu que ve. Aquests partits de pretemporada suposaran un ingrés de 6.200.000 euros per al FC Barcelona. Després de l'última gira per Àsia, Corea del Sud i la Xina, l'equip tornarà als Estats Units, on ja va ser als estius de 2009 i 2008. Abans de la gira nord-americana, però, l'equip disputarà 3 partits amistosos més a Europa, concretament a Munic (Alemanya), on jugarà l'Audi Cup, i a Split (Croàcia). Preguntat sobre si el club, en previsió de possibles baixes dels internacionals, ha negociat algun acord que no el penalitzi si falten algun dels cracs, Freixa ha sigut clar. "El club ha intentat treballar tant en els beneficis de l'àrea de màrqueting, com de l'àrea esportiva, perquè cap decisió tècnica afecti el contracte de la gira", tot i que ha reconegut que pot ser que falli Messi en alguns partits, perquè hauria de disputar la Copa Amèrica, que es jugarà a l'Argentina del 3 al 24 de juliol.

► 21 i 22 de juliol: Partits de l'Audi Cup (Munic)

► 25 de juliol: Amistós (Split)

► 30 de juliol: Manchester United–FC Barcelona (Washington)

► 3 d'agost: AC Milan–FC Barcelona (Miami)

► 6 d'agost: Amèrica de Mèxic–FC Barcelona (Dallas)

stats