Barça
Esports Barça 17/02/2011

El Barça obre el procés per canviar de localitat els abonaments del Camp Nou

L'ordre dels canvis es farà per l'antiguitat dels interessats, i durarà del 22 de febrer fins al 13 de març

Redacció
2 min
Imatge aèria del Camp Nou.

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } Tots aquells socis del Barça que tinguin pensat millorar la seva localitat hauran d’omplir un formulari que trobaran a la secció "Socis" del lloc web del club a partir del 22 de febrer, i fins al 13 de març. Un cop formalitzada la inscripció, el Barça es posarà en contacte amb el soci a través d’un correu electrònic per citar-lo a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB) per tal de dur a terme el canvi de seient a partir de l’1 de març de 9 a 19 h. L’ordre per triar la nova localitat es farà per ordre d’antiguitat. Hi ha 122 localitats en la modalitat d’abonament complet i 395 en la modalitat Lliga.

Si el canvi de localitat a l’estadi implica un canvi de zona, el club explica que els interessats hauran d'abonar tres temporades a fons perdut la diferència de preu entre les dues zones en el moment en què s’accepta el canvi de localitat. A més, hi ha diverses condicions en el cas que es vulgui millorar la localitat, ja que no podran tornar a fer un canvi de nom o permuta de localitat en 12 mesos, ni tampoc optar de nou a una millora en les dues temporades següents. Queden exclosos d’aquest procés els abonats que van fer un canvi de nom, una permuta o una millora la temporada passada.

D’altra banda, per intentar facilitar les millores destinades a agrupacions familiars, el Barça explica que els parents de primer grau que s’hagin inscrit en el formulari en dates diferents podran apropar-se a l’OAB per efectuar el tràmit el mateix dia que ho faci el soci més antic. L’abonament amb la nova localitat serà vàlid a partir de la pròxima temporada, la 2011/12.

És la cinquena temporada que el FC Barcelona ofereix als socis una millora de les seves localitats. En la 2006/07 es van produir 186 canvis; en la 2007/08, 278; en la 2008/09, 389, i, en la darrera temporada, 328.

stats