Publicitat
Publicitat

Barça

El Barça prepara una gran festa per als socis durant els tres dies previs al Gamper

El 20, 21 i 22 d'agost el Camp Nou serà un gran 'village' exclusiu per a socis amb activitats de tot tipus que coincidirà amb el Congrés i la Trobada Mundial de Penyes

El FC Barcelona treballa en els preparatius de la Festa Barça, un espai exclusiu que, del 20 al 22 d’agost, servirà de punt de trobada per als socis del club. Un moment per participar del Barça més enllà dels partits.

La Festa Barça és un recinte tancat, d’accés només per a socis del FC Barcelona, que podran compartir moments de barcelonisme dins de les instal·lacions de
l’entorn del Camp Nou. Concretament, es tracta d’un espai 5.000 m², ubicat entre els accessos 14 i 15 del Camp Nou, amb carpes climatitzades, un escenari, punts de restauració, marxandatge i informació, i un camp de futbol de dimensions reduïdes. També hi haurà diversos punts de restauració en un entorn relaxat i exclusiu, amb un format de ‘village’.

Compartir experiències amb altres socis i personalitats vinculades al FC Barcelona, participar en activitats lúdiques, informar-se de les iniciatives socials i solidàries engegades pel club, fer-se fotos al costat de les 16 copes del curs 2010/2011, intercanviar petits tresors col·leccionables, gaudir de les diferents actuacions o simplement passar l’estona en un context de barcelonisme són algunes de les activitats que els socis podran assaborir en aquest espai. En definitiva, activitats que permetin als socis sentir-se partícips del club en un context d’oci i distensió.

Per accedir a la Festa Barça serà indispensable presentar el carnet de soci. Cada soci hi podrà accedir amb un acompanyant, no necessàriament soci de l’entitat blaugrana. Les portes del Barça Village estaran obertes ininterrompudament des de les 10 del matí fins a les 20 hores del vespre, tot i que l’horari de tancament de dilluns es farà coincidir amb l’hora d’inici del partit del Trofeu Joan Gamper.

Aquesta festa barcelonista coincideix temporalment amb el Congrés de Penyes i la Trobada Mundial, dos esdeveniments que aquest any organitza el club. És per això que a l’espai de la Festa Barça es donarà cabuda, de manera puntual, a algun dels actes paral·lels de la trobada. Hi podran accedir tots els penyistes degudament acreditats pel FC Barcelona.

Les tradicionals activitats musicals i lúdiques que es fan en les hores prèvies al Trofeu Joan Gamper Estrella Damm també tindran lloc aquest any. En aquest cas, l’accés estarà obert a totes les persones amb localitat per al partit, a diferència del Barça Village, on només hi podran accedir els socis i penyistes degudament acreditats.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT