Barça

El Barça es reuneix amb la Federació Catalana per tractar la sanció de la FIFA

Andreu Subies i el seu equip de treball es reuneix a les oficines del club amb el president Bartomeu i el vicepresident esportiu Jordi Mestre

Després de moltes converses telefòniques les darreres 48 hores, la Federació Catalana de Futbol (FCF) i el Barça s'han citat a les oficines del club per abordar la sanció de la FIFA. Tal com va explicar l'ARA, fonts blaugranes havien apuntat que la culpa de la sanció podria recaure finalment a l'organisme català, que va ser l'encarregat de tramitar les llicències dels nou jugadors que han derivat en la sanció del màxim organisme del futbol mundial.

La reunió ha estat una primera presa de contacte per buscar una solució conjunta, sobretot tenint en compte que el Barça està preparant les al·legacions per presentar al a FIFA per intentar rebaixar la sanció d'un any sense fitxar.

Segons ha pogut saber l'ARA, a la reunió hi ha assistit pel president Josep Maria Bartomeu i el vicepresident Jordi Mestre per part del Barça. Mentre que per part de la Federació Catalana hi eren presents el president Andreu Subies i quatre membres del seu equip de treball, entre els quals el secretari Albert Baza. Aquest últim ha estat l'encarregat d'explicar com es trameten les llicències i posar-se a disposició del Barça per resoldre aquesta qüestió.

Fonts de la FCF asseguren que el problema el té únicament el Barça i que la Federació únicament fa un tràmit burocràtic. A més a més, l'ens català no es creu que el club els acabi culpant d'aquesta situació.

La reunió ha durat mitja hora i ha servit per pactar l'estratègia a seguir a partir d'ara, ja que només el Barça té tot l'informe de la senció que va enviar la FIFA. La Federació Espanyola de Futbol (RFEF), per exemple, no la té tota. Subies i Bartomeu coincidiran aquest dilluns a Madrid en una reunió de la RFEF on tornaran a debatre el tema, encara que aquest no formi part de l'ordre del dia de la trobada.

Més continguts de