BARÇA

Bartra i Munir, protagonistes al Festival de la Infància de Barcelona

Els joves jugadors blaugranes han visitat les instal·lacions i han participat en un partit de futbol amb diversos nens

Els jugadors del Barça Marc Bartra i Munir el Haddadi han visitat aquest divendres les instal·lacions del Festival de la Infància de Barcelona, on han participat en un partit de futbol al costat de diversos nens i han signat samarretes i fotografies del club.

El central i el davanter han estat el centre d'interès a l'espai 'FutbolNet' que la Fundació del FC Barcelona ha instal·lat al recinte de la Fira de Barcelona, on se celebra la 51a edició d'aquest tradicional esdeveniment.

Tots dos jugadors han trepitjat aquest migdia la gespa artificial de la pista de futbol instal·lada per a l'ocasió i han compartit una bona estona al costat d'un grup de deu nens, que han complert el somni de fer uns tocs amb dos dels jugadors de la primera plantilla blaugrana.

Posteriorment, els aficionats culers més joves han pogut retratar al costat de Bartra i Munir en una sessió de signatures de samarretes i fotografies del club.

Tots dos jugadors han participat en aquest acte poques hores abans al primer entrenament de l'any 2015 en què es preveu el retorn de l'argentí Leo Messi i dels brasilers Dani Alves i Neymar da Silva, després de les vacances nadalenques.