BARÇA

El Camp Nou torna a exhibir banderoles i pancartes per la llibertat dels presos polítics

L'ANC ha desplegat dues pancartes gegants amb els lemes "Freedom" i "Llibertat"

Aquest dissabte el color groc ha tornat al camp Camp Nou durant la disputa del derbi català entre el FC Barcelona i el Girona. Al minut 17 i 14 segons, milers de banderoles amb el lema "Llibertat" han tenyit de groc l'estadi per reclamar, un cop més, la llibertat dels presos polítics: Jordi Sànchez, Jordi Cuixart, Joaquim Forn i Oriol Junqueras. A les banderoles s'hi han sumat els crits de "Llibertat" i d'"Independència" de les dues aficions.

Abans de començar el partit, quan ha sonat l'himne del Barça, membres de l'Assemblea Nacional Catalana i d'Òmnium Cultural també han desplegat dues pancartes gegants amb els lemes "Llibertat" i "Freedom", moment que estat acompanyat per l'aixecament de les banderoles per part d'alguns aficionats i uns breus crits de "Llibertat".

L'ANC i Òmnium Cultural no ha volgut deixar passar l'oportunitat d'un derbi català per repartir banderoles al voltant del Camp Nou abans del partit. L'últim cop que les entitats sobiranistes van repartir banderoles i van lluir pancartes a l'estadi del Barça va ser el 12 gener en el partit de Copa entre el Barça i el Celta.

Missatge encobert de la grada d'animació a l'Espanyol

D'altra banda, just a l'inici del partit, des de la grada d'animació s'ha desplegat una gran pancarta de color groc amb aquesta consigna: "Torna el derbi català a Primera". Una proclama en què és inevitable llegir un missatge encobert cap a l'Espanyol.

Més continguts de