Barça

El TAD no es reuneix, però denega la cautelar a Neymar

L'organisme ha enviat un escrit al club en el qual li recorda que és l'únic capacitat per resoldre el recurs, però el Barça contesta amb un dur comunicat afirmant que encara espera una resolució

Tot i no reunir-se, el Tribunal Administratiu de l'Esport (TAD) ha decidit no donar a Neymar la suspensió cautelar de la sanció de tres partits que li impedeix jugar contra el Reial Madrid aquest diumenge al Santiago Bernabéu. L'organisme ha enviat un escrit al Barça en què li recorda que és l'únic capacitat per resoldre el recurs i que haurà de fer el que cregui convenient a l'hora de decidir si el brasiler juga. El Comitè de Competició va sancionar Neymar amb tres partits sense jugar, un per l'expulsió contra el Màlaga i dos més per haver aplaudit el quart àrbitre mentre marxava del camp.

Després que el Comitè d'Apel·lació desestimés dijous el recurs per Neymar, el Barça va presentar aquest divendres un recurs al TAD perquè el davanter pugui disputar el clàssic. El club, que buscava una escletxa legal, ho va fer quan ja havia acabat la reunió ordinària.

La resposta del TAD d'aquest dissabte, doncs, no ha agradat al Barça i el club ha fet un comunicat a les sis de la tarda mostrant la " seva sorpresa perquè el president del TAD afirma en el seu escrit que aquest organisme no havia pogut resoldre el recurs atès que era públic i notori que el TAD ja havia acabat la reunió, tenint en compte que el club va presentar el recurs dins dels terminis establerts a les normes reguladores corresponents. A més, el TAD mai va notificar al club l'horari fixat per a la seva reunió". En aquest comunicat s'hi afegeix que "sorprèn que el president del TAD digui en el seu escrit que per resoldre necessita l'informe del Comitè d'Apel·lació, quan, de fet, ahir el TAD no disposava d'aquest informe en el moment de celebrar la seva reunió".

A més, el Barça "vol puntualitzar que, malgrat el que el president del TAD manifesta en el seu escrit, el club sol·licita al TAD que dicti una resolució i que, en cas que aquesta resolució confirmi la sanció del jugador, n'atorgui, subsidiàriament, la suspensió cautelar". "No és cert que el FC Barcelona hagi demanat opinió sobre la disponibilitat del jugador per a la disputa del partit. El que es va demanar al TAD és l'estimació del recurs i, en conseqüència, la declaració de la disponibilitat del jugador per ser alineat". El Barça, doncs, "continua esperant la resolució del TAD al recurs presentat, donant per fet que el president d'aquest òrgan jurisdiccional no participarà en la deliberació per no predisposar la resolució amb les seves opinions ja expressades públicament".

Més continguts de