BARÇA

El Barça ven aquest divendres 2.000 entrades per la final de Copa

El club confia que entre dissabte i diumenge s'esgotin les 500 restants

El Barça ha posat a la venda aquest divendres les 2.500 últimes entrades per a la final de Copa que disputarà contra el Sevilla el dissabte 21 d’abril a l’estadi Wanda Metropolitano de Madrid. Són les entrades que no es van quedar els socis, penyistes i membres del carnet de compromís durant el termini previst.

A les cinc de la matinada ja hi havia alguns aficionats fent cua a les taquilles del Camp Nou per adquirir aquestes localitats, que es podran comprar fins el diumenge 8, de les 9.15 a les 19 h (o bé fins que s'esgotin les localitats).

Després del primer dia de venda el club n'ha venut 2.000 i confia que entre dissabte i diumenge s'esgotin les 500 restants. Dissabte, de fet, pot ser el dia decisiu aprofitant el partit que disputa el primer equip a l'estadi contra el Leganés.

Nominals i recollides a Madrid

El club recorda que les entrades s'han de comprar personalment amb el DNI —una persona no les pot comprar per a un tercer— i que aquesta mateixa persona l'haurà de recollir individualment a Madrid. Cada aficionat pot adquirir una única localitat al seu nom, no es poden intercanviar i, al Wanda, els serveis de seguretat poden comprovar que l'entrada correspongui a la persona que vol accedir a l'estadi.

Per ara la venda va a bon ritme i el Barça espera poder exhaurir totes les entrades i posar punt final a un procés de venda que ha generat polèmica.