BARÇA

El Barça posa 2.500 entrades de la final de Copa a la venda per al públic general

Aquesta temporada l'oferta d'entrades del club ha estat superior a la demanada pels socis

Després que s'hagin acabat els terminis destinats exclusivament als socis, penyistes, titulars del carnet de compromís i familiars de socis fins a segon grau, el Barça encara disposa de 2.500 entrades per a la final de la Copa del Rei del 21 d'abril al Wanda. Ara les posarà a la venda per al públic en general entre els pròxims dies 6, 7 i 8 d'abril. La venda d'entrades es farà entre les 9.15 h del matí i les 19.00 h a les taquilles de l'accés 15 del Camp Nou. El club ha comunicat que el preu de les entrades dependrà de la disponibilitat de les que quedin. 

Les entrades s’hauran de comprar presencialment prèvia identificació de la persona amb el DNI, però igual que en el cas dels socis, també les hauran d'anar a buscar personalment a Madrid (pavelló número 2 d’IFEMA) els dies 20 d’abril (de 12 a 20 hores) o 21 d’abril (de 9 a 20 hores). Cada aficionat únicament podrà adquirir una localitat al seu nom, i la persona que compri a les taquilles podrà adquirir fins a tres entrades addicionals, aportant els DNI originals o fotocòpies de cada persona a qui s'assignarà l’entrada. 

La Copa perd poder de seducció

Les entrades seran nominals, amb el nom de la persona assignada, que serà qui l’haurà de recollir a Madrid i utilitzar per al partit. Les localitats no podran ser cedides ni es podran efectuar canvis de nom.

Més continguts de