Esports Barça 25/04/2012

Gerard Piqué surt de l'hospital i haurà de fer una setmana de repòs

El jugador del Barça ha passat la nit en observació després de rebre un fort cop al cap durant el partit contra el Chelsea aquest dimarts a la nit

Efe
1 min
Topada de Gerard Piqué amb Víctor Valdés

BarcelonaEl central del Barça Gerard Piqué, que va haver de ser ingressat aquest dimarts a la nit després de rebre un fort cop al cap en el partit contra el Chelsea, ha sortit aquest matí de l'hospital i haurà de fer repòs una setmana. Piqué, que ha passat la nit en observació, se sotmetrà a un nou control per valorar l'estat en què es troba després de la topada amb Víctor Valdés, segons ha anunciat el club blaugrana.

Els pares del jugador l'han recollit a l'Hospital de Barcelona aquest matí i, posteriorment, l'han acompanyat al seu domicili.

Gerard Piqué no va tenir sort aquest dimarts en el seu retorn a l'onze inicial de l'equip blaugrana. En una pilota disputada a l'àrea entre Valdés, Piqué i el davanter del Chelsea Didier Drogba, el central blaugrana va rebre una forta trompada al cap (minut 15) que li va fer perdre el coneixement durant uns breus instants. El jugador va rebre atenció mèdica sobre la gespa i es va poder reincorporar al joc, però deu minuts més tard va haver de ser substituït per Dani Alves (minut 25).

stats