Publicitat
Publicitat

Copa del Rei

Joan Gaspart: "Seria un error interpretar-ho com una victòria d'uns i una derrota dels altres"

L'expresident del Barça i vicepresident de la Federació Espanyola diu que la seu més votada ha sigut el Calderón el dia 25 de maig perquè "era la decisió més lògica"

Joan Gaspart, vicepresident encara de la Federació Espanyola de Futbol i expresident del Barça ha explicat a ONA FM que la final de la Copa del Rei es jugarà al Vicente Calderón el dia 25 de maig perquè "era la decisió més lògica". Gaspart, a més, també ha dit que "seria un error interpretar-ho com una victòria d'uns i una derrota dels altres. Ha sigut una decisió votada per majoria i que ha guanyat perquè era la millor, no perquè ho hagi demanat el Barça".

El no del Bernabéu

Joan Gaspart també ha expressat el seu escepticisme a la negativa del Reial Madrid a deixar el seu estadi: "Les obres als labavos no és una explicació prou de pes per no deixar jugar una final de Copa", i a l'hora també ha recriminat a l'Athletic la seva actitut demanat La Cartuja: "Tampoc entenc perquè si l'Athletic volia jugar al Bernabéu també, llavors no volia fer-ho al Calderón".

El desafiament del Barça a la Federació

Respecte la roda de premsa de dilluns a la nit del portaveu del Barça Toni Freixa, Gaspart ha comentat: "El Barça no va contra els àrbitres ni contra la Federació, però hi ha hagut coses que no han agradat als culers, entre els quals m'hi incloc jo", i ha afegit:  "Els canvis que demani el Barça no farà que a curt termini la Federació canviï res, però si ho acaba canviant, no serà perquè un club ho demani".

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT