Barça
Esports Barça 13/10/2011

L'Hospitalet, un dels set equips de 2a B que li poden tocar al Barça a la Copa

El Barça coneixerà aquest divendres (13h) el seu rival a la Copa del Rei, que serà l'Hospi, el San Roque de Lepe, el Mirandés, l'Albacete, la Ponferradina, l'Oviedo o el Cadis

Ara
1 min
Els jugadors del Barça feliciten Adriano després del gol.

BarcelonaA la una del migdia d'aquest divendres el Barça coneixerà el seu rival als setzens de final de la Copa del Rei, que els blaugranes disputaran el 9 de novembre i el 21 de desembre (per a la resta d'equips l'anada serà el 14 de desembre). El seu rival serà per força un equip de 2aB, ja que juga competició europea i tots els equips que juguen a Europa tindran rivals d'aquesta categoria com a rivals.

Un dels equips que podria veure's les cares amb els blaugranes és l'Hospitalet, que va derrotar el Llagostera el dimecres. Les altres opcions són el San Roque de Lepe, el Mirandés, l'Albacete, la Ponferradina, l'Oviedo i el Cadis. El Barça ja ha jugat altres vegades contra equips catalans de 2a B, com el Badalona, la Gramenet o el Figueres.

Sigui quin sigui el contrincant, l'anada es jugarà al camp de l'equip inferior, per tant, el Barça debutarà a la Copa fora de casa, en el partit que s'ha hagut d'avançar perquè els blaugrana juguen el Mundial de Clubs al desembre. La resta d'equips són els 19 restants de Primera Divisió i els cinc de Segona que també han superat ronda: Celta, Alcorcón, Deportivo, Còrdova i Almeria.

stats