FUTBOL SALA
Esports Barça 03/01/2015

El Llevant posa contra les cordes un Barça que no pot sentenciar fins a l'últim minut (4-2)

Dos gols de Wilde al tram final del partit han donat la victòria al conjunt blaugrana en el primer partit de la segona volta de la Lliga de futbol sala

M.m.
El Barça de futbol sala ha derrotat el Llevant / LNFS

BarcelonaEl Barça ha aconseguit derrotar el Llevant en el primer partit de la segona volta de la Lliga de Futbol Sala (LNFS). El conjunt blaugrana, però, no s'ha assegurat el triomf fins al tram final de l'enfrontament, quan dos gols de Wilde han desequilibrat la balança a favor dels de Marc Carmona (4-2).

Tot i la diferència dels dos conjunts a la classificació (segon contra tretzè), l'enfrontament del Palau Blaugrana ha estat igualadíssim, i ha acabat amb la mala notícia de la lesió de Christian, que s'ha fet mal al genoll i no ha pogut disputar el darrer minut del partit.

Ferrao ha obert el marcador (3') però Jordi Lledó ha igualat per als valencians (12'). Aicardo (18') ha aconseguit que el Barça marxés al descans amb avantatge, per 2-1, tot i que Sena ha tornat a igualar l'electrònic a la represa (26').

No ha estat fins al minut 32 que el Barça ha pogut imposar-se definitivament. Wilde ha fet el 3 a 2 i, malgrat que Sergio Lozano desaprofités un doble penal, Wilde ha pogut sentenciar al darrer minut quan el Llevant ja apostava per la tàctica del porter jugador.

Aquest resultat situa els de Marc Carmona com a líders momentanis, a l'espera del partit d'aquest mateix dissabte de l'Inter Movistar, que rep el Burela (18 h).