Publicitat
Publicitat

Barça

El vol a Londres amb l'agència del club costarà 370 euros, un 15% menys del que van costar els de París i Roma

El club ofereix l'alternativa de l'autocar a 140 euros, i en els dos casos l'anada i la tornada es faran el mateix dia de la final. A partir de demà els socis ja podran fer la petició de les 25.000 entrades que té el Barça per a Wembley

El Barça ha fet públics ja els preus del viatge a Londres per anar a veure la final de la Champions contra el Manchester United a Wembley que organitza l'agència oficial del club, Halcón Viages. El vol en avió, amb sortida i tornada a l'aeroport del Prat, costarà per als socis a qui els hagi tocat una entrada 370 euros. Aquest preu és notablement més baix que el va costar el viatge en avió a París el 2006 (435 euros) i a Roma el 2009 (425), concretament un 15% menys. L'agència també ofereix l'aternativa de l'autocar, que en aquest cas costaria 140 euros. En els dos casos, el viatge seria d'anada i tornada el mateix dissabte 28 de maig, és a dir, sense pernoctació a Londres.

Aquests preus especials per viatjar a Londres només són per als socis que tinguin alguna de les 25.000 entrades que la UEFA ha adjudicat al Barça, i que es podran començar a sol·licitar a partir de demà a les 10 del matí i fins al 9 de maig –el 10 de maig es farà el sorteig.

Històries de superació esportiva

Etiquetes

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT