Barça
Esports Barça 04/03/2013

Sandro Rosell: "Legalment no podem demanar l'execució de la sentència dels avals, però si ho poguéssim fer, no ho faríem"

El president assegura que no se sent moralment culpable de les pèrdues del 2003, i deixa la decisió a mans del demandant, el soci Vicenç Pla

Albert Solé
1 min
Sandro Rosell, escoltant una pregunta

BarcelonaEl Barça com a club no demanarà l'execució de la sentència dels avals a la junta del 2006. "Nosaltres, tècnicament, en aquest procediment no tenim la possessió de demandants i no podem demanar l'execució de la sentència. Només ho pot fer Vicenç Pla, o els mateixos demandats voluntàriament. Per tant, nosaltres quedem a l'expectativa, no podem fer res més", ha dit el portaveu de la junta, Toni Freixa.

Tot i això, el president del Barça, Sandro Rosell, ha explicat que si poguessin fer-ho no ho farien: "A la junta, en un debat informal, hem parlat d'aquest tema, i la majoria de la junta no executaria la sentència, no és la vocació d'aquesta junta. No està bé que paguin justos per pecadors". "I dit això, la nostra junta directiva seguirà avalant", ha dit Rosell.

"No ens sentim moralment culpables del tema dels avals. És com el cas de l'Ibra, la venda es va negociar abans que arribéssim, i ens hem 'menjat' nosaltres les pèrdues. Ja sabíem que teníem un mandat per eixugar aquests deutes", ha comentat.

Sandro Rosell ha dit que medita si trucar al soci Vicenç Pla: "No hi he parlat mai, no el conec, per molt que diguin alguns. Em pensaré si he de parlar amb ell, ja ho veurem".

stats