Barça
Esports Barça 19/04/2012

Per Xavi, el Barça-Madrid de dissabte és un partit "a cara o creu"

El migcampista del Barça creu que si el Barça guanya "hi haurà Lliga", però que si perd, "el Madrid l'haurà sentenciat". Sigui com sigui, està convençut que els blaugranes voldran "ser protagonistes"

Efe
2 min
Xavi persegueix Meireles en una acció a Stamford Bridge

BarcelonaXavi Hernández considera que el clàssic Barça-Madrid de dissabte al Camp Nou és un partit "a cara o creu", ja que entén que el resultat que es produeixi afectarà el desenvolupament de la Lliga. "La Lliga depèn moltíssim d'aquest partit i del seu resultat. Intentarem que sigui el Barça el guanyador i que ens posem a un punt. Tenim molta il·lusió per fer una remuntada en aquesta Lliga tan difícil que se'ns va posar a 10 punts", ha assenyalat en una entrevista concedida al canal temàtic Gol Televisión.

El jugador blaugrana no dubta que el seu equip jugarà l'estil que l'està definint, sense renunciar a cap de les seves característiques. "El Madrid ens ha jugat de diverses maneres i nosaltres no hem canviat l'estil en cap partit. Hem volgut la pilota, hem volgut ser protagonistes del partit", ha assenyalat.

"Si el Barça en surt victoriós, seguirà tenint opcions en aquesta Lliga i, en cas de derrota, el Madrid l'haurà sentenciat. Per tant, és un partit a cara o creu", ha afegit.

En una extensa entrevista realitzada a la gespa del Camp Nou, el jugador barcelonista ha elogiat, com acostumar a fer, el tècnic Josep Guardiola, de qui ha assegurat que malgrat mostrar una imatge d'estar a sobre de tot i de tots "no et molesta gaire".

"Ens ho dóna bastant mastegat tot. Ens molesta poc", ha afegit el jugador, que està convençut que Guardiola "és un entrenador fantàstic. Domina com ningú els aspectes tàctics, la motivació... És una persona que, només amb la seva presència, captiva, i en aquest sentit, estem orgullosíssims del Pep".

Del preparador blaugrana, Xavi ha subratllat la capacitat de motivació que té, que ha empès el vestidor blaugrana que no concebi competir "sense guanyar".

La continuïtat de Guardiola segueix sent una incògnita a Can Barça, malgrat estar a punt d'entrar en escena l'última setmana d'abril, fet que manté en suspens al barcelonista i també als seus jugadors. "És importantíssim que segueixi. Per mi, és una de les claus, o la persona més important de tot aquest engranatge, i desitjaríem que continués. Però depèn d'ell", ha opinat.

stats