BARÇA
Esports Barça 10/09/2018

L'AFE es reuneix amb Tebas i manté el rebuig al Girona-Barça dels Estats Units

"El president de la Lliga veu el futbol com un negoci", diu David Aganzo, responsable del sindicat

Ara / Efe
1 min
David Aganzo durant una conferència de l'AFE

BarcelonaEl president de l'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE), David Aganzo, ha mostrat aquest matí l'oposició a la disputa del Girona-Barça als Estats Units després de reunir-se amb Javier Tebas. Aganzo ha assistit a la seu de la Lliga per abordar el tema. La setmana vinent hi haurà una segona trobada, segons ha indicat el president del sindicat.

"Analitzarem la informació que ens faciliti la Lliga i en el cas que no arribem a un acord seguirem amb el nostre procés. Tebas i jo tenim una perspectiva molt diferent de la qüestió. Crec que els aficionats han de disfrutar de l'esport tranquil·lament, que es puguin desplaçar a veure el seu equip. No tot han de ser drets de televisió ni beneficis al Japó i els Estats Units ", ha comentat Aganzo després de la reunió.

L'exjugador creu que Tebas no canviarà la seva posició: "Veu el futbol com un negoci en què els futbolistes i els aficionats ara mateix no tenen un paper important. Però realment l'aficionat s'ha de sentir estimat. Un dilluns, jo i els jugadors pensem que no és el dia per jugar el partit, però estem esperant informació de totes les parts. Nosaltres seguim en la mateixa línia, perquè això afecta tots els futbolistes d'Espanya. Aquest any pot ser un Girona-Barça i la temporada vinent un altre partit", ha apuntat.

stats