Barça

Així és el nou organigrama del Barça

Josep Maria Bartomeu ha anunciat aquest divendres que Jordi Mestre és el nou vicepresident esportiu del Barça

Josep Maria Bartomeu ha anunciat aquest divendres que Jordi Mestre és el nou vicepresident esportiu del Barça. El directiu de l'àrea esportiva coordinava fins ara el futbol formatiu i era el representant a la Federació Catalana de Futbol (FCF). "No és una persona desconeguda", ha dit. El club anunciarà en els pròxims dies el nom del directiu que s'ocuparà del futbol formatiu.

Així és el nou organigrama del Barça:

President:
Josep Maria Bartomeu.

Vicepresidents:
Jordi Mestre (àrea esportiva), Jordi Cardoner (àrea social), Javier Faus (àrea econòmica i estratègica) i Carles Vilarrubí (àrea institucional).

Secretari i portaveu:
Toni Freixa.

Tresoreria:
Susana Monje.

Altres directius:
Àrea econòmica i estratègica: Jordi Moix (patrimoni), Josep Ramon Vidal-Abarca (instal·lacions i seguretat), Manel Arroyo (mèdia i patrocini) i Silvio Elías (comissió econòmica).
Àrea social: Pilar Guinovart (atenció al soci) i Ramon Pont (Fundació del FCB i president de la comissió de disciplina).
Àrea tecnològica: Dídac Lee (noves tecnologies).
Àrea esportiva: Jordi Monés (àrea mèdica), Joan Bladé (bàsquet), Eduard Coll (handbol i president de la comissió de disciplina), Javier Bordas (futbol sala i representant amb la LFP i la RFEF) i Ramon Cierco (hoquei patins i seccions no professionals).

De moment, l'estructura executiva que dirigeix Antoni Rossich es manté igual, però no s'ha tractat a la junta directiva d'aquest divendres.