BARÇA
Esports Barça 20/03/2015

"Com al pati de l'escola, a Messi, al Camp Nou, només li va faltar jugar amb l'entrepà a la mà": les opinions

Els articles d'opinió d'aquest divendres elogien l'actuació de Leo Messi contra el Manchester City

Ara
3 min
Leo Messi, durant el partit contra el City / DAVID RAMOS / GETTY IMAGES

BarcelonaEls articles d'opinió de la premsa esportiva d'aquest divendres elogien l'actuació de Leo Messi contra el Manchester City, opinen sobre la presència de Guardiola al Camp Nou, parlen del possible rival del Barça a la Champions i del clàssic de diumenge.

Joan Vehils, a l''Sport'

"Els grans entrenadors sempre són criticats pels seus jugadors. És normal, als cracs no els agrada que els manin tot i que en el fons saben que és millor tenir un tècnic exigent que no un que passi d'ells. Ja veuran com, amb el temps, els jugadors valoraran la feina de Luis Enrique. I si a sobre els tracta amb més mà esquerra, potser l'acabin alabant. Temps al temps".

Josep Maria Casanovas, a l''Sport'

[Sobre Leo Messi] "Està tant per sobre dels altres, que tot el món es rendeix davant del seu talent infinit. I tot això ho fa amb una humilitat i senzillesa sorprenents. Ni un acte de fanfarroneria ni de supèrbia. Fuig de les polèmiques i del divisme. Només li agrada parlar al camp. Disfruta jugant i se sent un més de l'equip".

Ernest Folch, a l''Sport'

"Pep és el Barça. Els seus gestos de desesperació i eufòria, i la seva poc dissimulada explosió de joia quan va marcar Rakitic són el perfecte resum del sentiment que es vivia al Camp Nou. La gestualitat espontània de Guardiola va arribar a la seva màxima expressió amb cada túnel, 'dribling' i nou invent de Leo Messi".

Toni Romero, a 'L'Esportiu'

[Sobre el domini de Mercedes a la F-1] "Intentar aturar els peus als que treballen bé és la solució ideal per desincentivar els que tenen mitjans, convidar-los a abandonar la F-1 i que la disciplina no se la creguin ni els que no en tenen ni idea d'esport i es passegen pel pàdoc i les zones vip a la recerca d'una foto en paper cuixé".

Xavi Torres, a 'L'Esportiu'

"La sensació que et queda al cos després d'haver vist el que va fer, ni números ni estadístiques, futbol en estat pur. Com el que jugàvem al pati de l'escola, el de divertir-se perquè sí, molts contra molts amb la mateixa bata [...]. A Messi, a la gespa del Camp Nou, només li va faltar jugar amb l'entrepà a la mà, mossegant entre driblatge i driblatge".

Santi Nolla, a 'Mundo Deportivo'

"El Barça ha anat variant les apostes i ara cotitza a l'alça. Però el partit de quarts està molt lluny. Aquest diumenge cal fer cim, guanyar l'etapa reina. De moment, que ningú s'oblidi, el Barça és qui va vestit de groc".

Francesc Aguilar, a 'Mundo Deportivo'

"Sense que soni prepotent, quina mala sort tindrà avui qui li toqui jugar contra el Barça els quarts de final de la Champions. L'equip blaugrana ha deixat clar el seu potencial a Europa, que el fa ser un dels rivals que ningú voldrà en el sorteig de Nyon. El perill és que hi ha moltes possibilitats d'un duel contra el Madrid o l'Atlètic".

Miguel Rico, a 'Mundo Deportivo'

"Diuen els especialistes que Messi està com mai, cosa que, per una altra banda, confirmaria el que pensen els experts i defensem els addictes al seu talent. Que mentre segueixi en actiu, Leo serà el millor fins que ell vulgui, perquè només Messi pot superar Messi. La restam sent excel·lents futbolistes, estan per darrere d'ell".

Antonio García Ferreras, a 'Marca'

"Cristiano no es va encarar amb tot el Bernabéu durant el partit contra el Llevant. Ronaldo va verbalitzar un atònit 'fodase', però ho va fer només davant un sector del públic. Parlem d'aquest grup sonor de la graderia que juga a la filosofia del 'Tendido del 7' a las Ventas i més enllà. I a Cristiano no li van agradar els xiulets i li van semblar incomprensibles".

Alfredo Relaño, a 'As'

[Sobre el Mundial de Qatar 2022] "Per a les competicions europees, és desolador. Avassalla les lligues nacionals i les competicions europees. Aquestes, ja se sap, com moltes lligues locals, paren al gener, pel fred. En molts casos el tall serà de tres mesos".

Ramon Solsona, a 'La Vanguardia'

"En el llenguatge del futbol, robar la cartera és prendre la pilota al rival per sorpresa o aprofitant una badada. Pot ser també un atracament esportiu, un resultat advers causat per decisions arbitrals funestes".

stats