BARÇA
Esports 09/06/2015

Dani Alves accepta l'oferta del Barça i renova per a dues temporades amb opció a una tercera

El jugador brasiler tenia fins avui per donar una resposta al club

A.l.
2 min
Dani Alves i Bartomeu

BarcelonaDani Alves ha acceptat la proposta del Barça per renovar el seu contracte dues temporades amb opció a una tercera. El Barça ha comunicat que el lateral ha acceptat la proposta del club per a la renovació del seu contracte, que expirava el proper 30 de juny. Segons el comunicat, "el nou acord que unirà ambdues parts tindrà una vigència de dues temporades més, fins al 30 de juny del 2017, més una tercera temporada opcional". Alves ha signat el seu contracte a les 4 de la tarda.

Durant els darrers mesos Alves havia trencat dos cops les negociacions en demanar tres anys i considerar que el club no s'havia portat bé amb ell, ja que el volia renovar "només ara que ha rebut una sanció de la FIFA", en paraules de Dinorah Santa Ana, la seva representant. Finalment, Alves ha acabat acceptant un cop la directiva ha deixat clar que no modificaria la seva proposta. "Té temps fins aquest dimarts, quan la junta dimiteix", va dir Bartomeu ahir. La decisió la va prendre Alves dilluns a la tarda, a casa de la seva agent i exparella, Dinorah Santa Ana. Ella mateixa va trucar al president Bartomeu, amb qui havia mantingut contacte durant els últims dies.

L'agent del futbolista no considera un fet crucial el que va passar diumenge a la nit al Camp Nou, quan el públic va mostrar la seva estima al brasiler i li va demanar que no marxés. Això sí, "es va quedar sorprès per les mostres de suport", explica Dinorah, que considera que en la decisió final d'Alves hi ha molts elements que han tingut la seva importància. El jugador ha manifestat els seus sentiments a la xarxa Instagram. "Seguint el meu cor i el dels que m'estimen", ha escrit. El jugador oferirà una roda de premsa aquest dimecres a les 13 h per explicar el seu punt de vista.

L'anunci d'Alves ja ha tingut resposta en algun dels companys de vestidor. "Me n'alegro molt, germà, no em podria imaginar un vestidor sense tu", ha dit el croat Ivan Rakitic al Twitter.

Fins al moment, el club treballava amb la intenció de seguir comptant amb Douglas –voluntat del mateix Luis Enrique– i Martín Montoya, que només marxaria en cas d'una gran oferta. La renovació d'Alves canvia el panorama, i fonts de la negociació asseguren que ara s'han de treballar les "conseqüències" de la decisió del brasiler, que comportarà l'adéu d'un dels dos laterals, mínim.

stats