Barça
Esports Barça 26/09/2021

Ansu Fati: “Portar el dorsal 10 és un orgull, no una pressió”

À.G.
1 min
Ansu Fati celebrant el gol amb els seus companys

BarcelonaImpossible imaginar un retorn millor. Ansu Fati va reaparèixer després de gairebé un any lesionat i ho va fer amb una exhibició. El davanter va marcar un gol, va forçar un penal que l’àrbitre no va xiular i va generar moltes oportunitats de perill contra un Llevant que no va trobar la manera d’aturar-lo. “No m’imaginava un retorn així. Estic content per la victòria. Ens queda molt camí per recórrer, però vull donar les gràcies a tots els serveis mèdics que m’han ajudat. He pensat en l’equip i en la meva família, que han estat patint durant aquests mesos”, va dir el jove futbolista.

Tot i el seu exitós retorn, Ansu Fati va demanar prudència. “Soc un més i intentaré estar disponible per ajudar l’equip quan l’entrenador ho consideri oportú. He de seguir treballant per guanyar-me els minuts. Som el Barça i hem d’aspirar a tot. Tothom vol guanyar, però hem de lluitar”, va dir. Això sí, situacions que altres futbolistes viurien amb pressió ell les viu com un repte. “Portar el dorsal 10 és un orgull, no una pressió. Estic molt agraït als capitans per portar aquest número, que li ha donat moltes alegries al club”, va explicar.

“És una gran notícia”

El Camp Nou l’adora i li va dedicar les millors ovacions de la tarda. Sense Ronald Koeman a la banqueta, Alfred Schreuder va ser l’encarregat de valorar la seva actuació. “És una gran notícia el retorn d’Ansu Fati, però avui no hem d’oblidar el partit que han fet tots els jugadors. Ha sigut un partit molt coral”, va assegurar l’entrenador ajudant.

stats