Barça
Esports Barça 29/04/2022

Araujo renova perquè creu en el projecte de Laporta

El central, emocionat, ha signat el nou contracte amb el Barça fins al 2026

2 min
Joan Laporta i Ronald Araujo

BarcelonaRonald Araujo hauria pogut marxar del Barça i anar a jugar, per exemple, a Anglaterra, d'on li havien arribat propostes multimilionàries. Però el central uruguaià ha decidit quedar-se al Camp Nou: "Crec molt en aquest club, en el projecte que s'està treballant. També crec en la gent jove i crec que guanyarem molts títols d'ara endavant".

Emocionat, el central no ha pogut contenir les llàgrimes després de signar el contracte que el vincula amb el Barça fins al 2026. "Em poso a plorar perquè ens han passat moltes coses", ha dit amb la veu entretallada, recordant que havia complert el somni que tenia de petit: convertir-se en futbolista professional. Acompanyat de la seva família, Araujo ha signat una renovació que li permetrà gairebé quadruplicar el salari, dels 900.000 euros que cobrava fins ara als més de 3 milions nets que ingressarà a partir de la temporada vinent.

"Araujo ens fa consolidar el projecte a mitjà i a llarg termini", ha apuntat Joan Laporta. El president anava acompanyat del vicepresident esportiu, Rafael Yuste, del màxim mandatari de l'àrea de futbol, Mateu Alemany, i de l'executiu Jordi Cruyff, entre altres. Laporta ha parlat del "talent, caràcter i compromís" del central uruguaià, de qui ha assegurat que permet "consolidar el projecte esportiu del Barça".

"El treball i el compromís no són negociables", diu Araujo

"El treball i el compromís no són negociables. Això sempre es dona al 100%. Sé que aporto molt a l'equip i em sento molt útil", ha tancat Araujo el seu discurs. La seva renovació, de fet, era una petició expressa de l'entrenador Xavi Hernández. El central, el 179è jugador de la Masia que debuta al primer equip, ha disputat 78 partits en tres temporades i ha marcat sis gols. En l'actual, en què és un dels titulars, ha jugat 39 partits i ha marcat quatre gols.

stats