FUTBOL SALA
Esports Barça 12/06/2011

El Barça Alusport es rescabala i supera el Caja Segòvia amb força patiment (4-2)

El bon partit de Fernandao i Igor ha estat suficient perquè el Barça Alusport aconseguís el primer triomf de la final i iguali l’eliminatòria

David R. Jover
Sergio Lozano i Igor.

BarcelonaEl Barça Alusport s'ha tret l'espina i ha superat aquesta tarda el Caja Segòvia per 4 a 2 en el segon partit de la final. El matx s'ha decidit en el primer temps, quan els de Marc Carmona han obtingut una renda de tres gols gràcies a la gran feina de Fernandao, que aquesta tarda ha estat el pal de paller de l'equip blaugrana. Tot i així en el segon temps, els dos gols del conjunt segovià han posat l'ai al cor als seguidors blaugranes.

El primer gol de la tarda l'ha fet el mateix Fernandao en una jugada personal al minut 8. Ha superat la defensa rival amb un retall i després ha afusellat a Cidao amb un fort xut. L'1-0 ha animat encara més els de Carmona, que en menys d'un minut han fet el segon. Una gran jugada individual d'Igor ha servit per posar el 2-0 a l'equador del primer temps.

I és que els blaugrana han fet una exhibició al primer temps -no a la segona part- amb un joc precís i incisiu de cara a porteria. Fernandao ha pogut fer el tercer en diverses ocasions, però Cidao ha estat molt atent. Però al 18' sí que que ha arribat el 3-0. En una pilota aèria Lin ha superat per alt Cidao, que ha intentat rebutjar amb els punys, i el remat de l'ala segovià ha siginificat el 3-0 pel Barça abans del descans.

Patiment que acaba amb triomf

A la represa el joc s'ha enfosquit i hi ha hagut de tot: picabaralles, faltes no xiulades, penals clars -a totes dues àrees- no assenyalats... i això ha fet que el públic i el partit s'escalfés en excés. En una jugada aïllada Carlos s'ha fet en pròpia porta el 3-1 al 23' de partit. Sense temps per pair el gol encaixat el Barça ha estat a punt de rebre el segon però Cristian, molt atent, ho ha evitat en diverses ocasions. No ha estat fins al 38' de partit quan David ha fet el 3-2 aprofitant una badada defensiva del Barça.

En els dos minuts finals el Caja Segòvia ha pogut empatar per mitjà de Lozano, però el seu xut s'ha estavellat al pal esquerre de la porteria catalana. En el refús, i quan només quedaven tres segons, Torras ha certificat el triomf amb un xut des de vint metres. El 4-2 final no reflecteix el patiment que s'ha viscut aquesta tarda al Palau Blaugrana.

Fitxa Tècnica:

Barça Alusport: Cristian, Ari Santos, Torras, Igor i Fernandao -cinc inicial- Carlos, Javi Rosríguz, Saad i Lin

Caja Segòvia: Cidao, Geison, Lozano, Esquerdinha i Antoñito -cinc inicial- Tobe, Matías, Borja, David i Daniel

Gols: 1-0 Fernandao (8’), 2-0 Igor (10’), 3-0 Lin (18’), 3-1 Carlos en p.p (23’), 3-2 David (38’), 4-2 Torras (40’).