BARÇA
Esports 28/06/2011

Els candidats a la presidència del Barça encara deuen més de 34.000 euros al club

Segons publica 'Mundo Deportivo', els candidats Benedito i Ferrer, a més dels precandidats Salvat i Guixà, deuen diners al club d'actes de la campanya

Redacció
1 min
BENEDITO, INGLA I FERRER Els altres candidats  a les eleccions del 13 de juny  han passat un any centrats  en la seves respectives feines  i deixant fer a Rosell.

BarcelonaLes eleccions a la presidència del Barça, celebrades ja fa més d'un any, encara no s'han tancat del tot. Avui, el diari Mundo Deportivo publica que dos dels candidats i dos dels precandidats encara deuen diners al club.

Mentre Marc Ingla i el president, Sandro Rosell, van liquidar els seus deutes, la resta de candidats i alguns precandidats no ho van fer. Agustí Benedito és qui més diners deu, un total de 23.874 euros, mentre que Jaume Ferrer en deu 8.636. Pel que fa als precandidats, Santi Salvat no va abonar 1.584 euros, mentre que Jaume Guixà n'ha d'abonar 509.

El total pendent és de 34.60 euros i correspon a despeses que tant durant la campanya com durant la precampanya van assumir els aspirants a la presidència del Barça a canvi de serveis que només pot oferir el club dins del recinte blaugrana: instal·lació de carpes, subministrament elèctric, transport intern de material, assistència d'operaris, mailings, impressió de butlletes i consumicions i càterings de les jornades de les eleccions.

stats