Barça
Esports Barça 13/05/2015

El Barça s'adhereix al Dia Internacional contra l'Homofòbia i la Transfòbia

El club signa un compromís públic que posiciona el club a favor de la diversitat i el respecte cap a l'orientació sexual

àlex Gozalbo
1 min

BarcelonaEl Barça s'ha adherit a través de la seva Fundació per primer cop a la celebració del Dia Internacional contra l'Homofòbia i la Transfòbia, que se celebrarà el pròxim diumenge 17 de maig, amb la signatura d'un compromís públic que posiciona el club a favor de la diversitat i el respecte cap a l’orientació sexual en el món de l’esport i a lluitar contra l’homofòbia.

El club ha creat una campanya de sensibilització sota el lema 'Juguem en equip, celebrem el respecte', que inclou un vídeo en què es defensa la lluita contra l’homofòbia a través de la diversitat i la narració coral d’una jugada de gol protagonitzada per Andrés Iniesta. El jugador manxec és un dels esportistes del Club que participa en l’espot, juntament amb Dani Alves i Víctor Tomàs, capità del primer equip de l’handbol, en representació de les seccions. També, hi col·laboren personalitats públiques com Bernat Soler, Elisenda Roca, Toni Cruanyes, el Mag Lari, Manel Fuentes i Sor Lucía Caram.

stats