OPINIÓ PREMSA ESPORTIVA
Esports Barça 12/02/2015

"El Barça porta 10 partits guanyant i torna a ser el favorit per guanyar-ho tot", les opinions de la premsa esportiva

La situació del Barça i el repartiment dels drets televisius centra els articles d'opinió de la premsa esportiva d'aquest dijous

Ara
3 min
Neymar, Jordi Alba, Luis Suárez i Messi, al Camp Nou / DAVID RAMOS / GETTY IMAGES

BarcelonaEls articles d'opinió de la premsa esportiva d'aquest dijous parlen sobre el bon moment del Barça i dels seus jugadors. A més dels elogis dels blaugranes, els opinadors també parlen del repartiment dels drets televisius i del diferent tracte que hi ha a la Lliga i a la Premier.

Santi Nolla, a 'Mundo Deportivo'

"El gol del Vila-real al Camp Nou li va obrir una porta que hauria tancat Ney amb el penal. A Bilbao, un golàs de Víctor Sánchez va ser clau per mantenir l'esperança d'un Espanyol que va poder sentenciar amb un Sergio García estel·lar".

Enric Bañeres, a 'Mundo Deportivo'

"A Madrid són especialistes en tapar les seves misèries: perden a València i posen el focus en la derrota del Barça a Anoeta; fan el ridícul a Còrdova i ho difuminen amb l'expulsió de Cristiano i l'abandonament del domicili conjugal per part de la seva parella. La seva supèrbia oi la falta d'autocrítica són el seu pitjor enemic".

Miguel Rico, a 'Mundo Deportivo'

[Sobre els drets de televisió] "Espanta pensar el que el United, City, Chelsea, Arsenal o Liverpool poden arribar a fer amb l'increment anual, que globalment arriba al 71% [...]. Jugar, seguir jugant, en el Barça, o clar, en el Madrid, acabarà sent més una qüestió de voluntat i de compromís personal que de diners".

Joan Vehils, a 'Sport'

"L'avantatge és que Neymar, Messi i Suárez són tan bons que poden decidir el partit en una sola jugada. Per això i perquè la resta de jugadors també estan que se surten, un altre exemple és Piqué, el Barça porta deu partits consecutius guanyant i torna a ser el favorit per guanyar-ho tot".

Josep Maria Casanovas, a 'Sport'

"El club hauria de prioritzar l'adjudicació d'entrades per a la final als socis que anit van anar a l'estadi. Fa mal veure el mateix dia San Mamés ple fins a la bandera mentre que el Camp Nou presentava una de les entrades més fluixes de la temporada".

Martí Perarnau, a 'Sport'

"A un pas de la final de Copa, l'equip de Luis Enrique es mostra pletòric tot i que també deixa pinzellades d'estar molt més còmode robant i jugant al contracop que en l'elaboració pausada".

Jordi Camps, a 'L'Esportiu'

"Diuen que els diners no donen la felicitat, però que hi ajuden. Traslladat a l'esport, els diners no asseguren els títols, però hi ajuden. I les dades acostumen a contradir moltes idees que tenim guardades en un raconet, sense actualitzar-les gaire sovint".

Lluís Simon, a 'L'Esportiu'

[Sobre la llista Falciani] "Els esportistes que hi surten s'han emprenyat com una mona, com Fernando Alonso, l'esportista espanyol amb més ingressos. Els seus defensors ens recorden que ja no viu a Suïssa, sinó a Dubai. Que l'àvid Montoro compti quants calerons perd l'hisenda espanyola amb el 'príncep' d'Astúries vivint a la quinta forca".

Felipe del Campo, a 'Marca'

"Aquest cop Florentino ha estat ràpid. No s'ha cansat de les ximpleries dels seus jugadors, ha reconduït paternalment la situació, lluny d'aquella precipitada fugida que va derivar en la fosca etapa de tripijocs".

Alfredo Relaño, a 'As'

"La Premier és una Lliga al servei de la societat, que juga durant el Nadal. Aquí el futbol pensa que és la societat la que està al seu servei i algun govern fins i tot s'ho va creure amb allò del 'partit d'interès general', que ha acabat en Energy perquè enfonsava les audiències de Cuatro. Portem molts anys fent el tonto".

Joaquín Luna, a 'La Vanguardia'

"Si Mascherano va ser el paio que celebra el carnaval pensant en Quaresma, Neymar va tenir ahir el dia frívol. [...] El brasiler va llançar un penal, que hagués sentenciat l'eliminatòria, sense especial interès, i hauria deixat en mal lloc a qui va tenir la idea que fos ell i no Messi el tirador. És el que té viure o no viure un partit".

stats