Barça
Esports Barça 22/10/2013

El Barça intenta reviscolar les seccions

Més de 32.000 espectadors han passat aquest inici de temporada pel Palau Blaugrana

àlex Gozalbo
1 min
Joey Dorsey i Kostas Papanikolaou

BarcelonaEl Barça presentarà aquest dimecres (17 hores) a la sala de premsa del Palau Blaugrana l'acord amb Serveto, nou patrocinador secundari de les seccions. L'acte comptarà amb l'assistència de Javier Faus (vicepresident econòmic del club) i Eduard Coll (directiu). Tampoc hi faltaran els capitans de les quatre seccions: Joan Carles Navarro, Víctor Tomás, Jordi Torras i Aitor Egurrola.

'Play Palau: tu també jugues' és la nova campanya de màrqueting del Barça encaminada a fomentar l'assistència al Palau Blaugrana durant la temporada 2013-14. L'objectiu del club és recordar que l'espectador té un paper molt actiu en els partits de les quatre seccions professionals. La campanya, que ja és visible als exteriors i als interiors del pavelló barcelonista, comprèn les seccions de bàsquet, handbol, hoquei patins i futbol sala. Cada equip apareix amb un color diferent.

Barça TV estrenarà aquest dilluns 28 'Som-hi Palau', un programa presentat per Llorenç Tarrés amb el resum de la jornada de les seccions.

Un total de 32.004 espectadors han passat aquest inici de temporada pel Palau Blaugrana, on s'han disputat 13 partits de les quatre seccions professionals. L'assistència mitjana és la següent:

Bàsquet: 4.876 espectadors (dos partits).

Futbol Sala: 2.484 espectadors (quatre partits).

Handbol: 1.903 espectadors (sis partits).

Hoquei patins: 921 espectadors (un partit).

Mitjana general: 2.463 espectadors (tretze partits).

stats