BARÇA
Esports Barça 21/01/2013

Miguel Reina, pare del porter del Liverpool: "El Pepe estaria més que encantat de tornar al seu Barça"

El pare del porter del Liverpool diu a La Xarxa que el seu fill és "el porter ideal per al Barça sense cap tipus de dubte

Efe
1 min

BarcelonaMiguel Reina, pare del porter del Liverpool i de la selecció espanyola Pepe Reina, s'ha mostrat aquest dilluns convençut que el seu fill "estaria més que encantant de tornar al seu Barça", per cobrir el lloc que deixarà Víctor Valdés, que ha decidit no renovar el seu contracte amb el conjunt blaugrana.

En declaracions a La Xarxa, el que va ser porter del Barça i de l'Atlètic de Madrid ha recordat que, al club català, al seu fill "el van fer un home de bé des que va arribar amb dotze anys fins que va sortir d'aquí", i que per això li encantaria tornar.

"Jo crec que el Pepe ha demostrat el porter que és. Ara per ara, crec que estaria a l'alçada de les circumstàncies. És més, seria el porter ideal per al Barça sense cap tipus de dubte", ha sentenciat.

Víctor Valdés i Pepe Reina, que també han coincidit a la selecció espanyola, es van formar junts en les categories inferiors del Barça, on van mantenir una rivalitat fins que el segon va abandonar el club l'estiu de 2002 després de defensar durant dues temporades la porteria el primer equip.

La decisió de Valdés de no renovar el seu contracte, que acaba el 30 de juny de 2014, obre a Reina la possibilitat de tornar al club on es va formar.

stats