El Barça, preparat per assaltar l'Emirates Stadium

Les blaugranes es disputen el primer lloc del grup contra l'Arsenal aquest dijous

2 min
Les jugadores blaugrana celebrant un gol contra l'Athletic de Bilbao

BarcelonaAmb la Champions, el Barça de Jonatan Giráldez enceta una setmana exigent. Primer contra l'Arsenal aquest dijous (20 h, DAZN) i diumenge contra el Reial Madrid (12 h), les blaugranes tenen la primera prova de nivell d'aquesta temporada. Les catalanes són les principals favorites per acabar primeres del grup C en la lligueta de la competició europea, però les gunners tindran un factor molt important a favor: l'imponent Emirates Stadium serà l'escenari del xoc.

Les blaugranes segueixen invictes aquesta temporada. Amb ple de victòries a la Lliga i a la Champions, les sensacions no acaben de ser les millors. Imprecisions i pèrdua de lluentor futbolística han portat el conjunt català a aixecar certs dubtes, tot i els bons resultats. "És cert que al final guanyem 4-0 i hi ha la sensació que no tenim el mateix nivell. Hi ha hagut parts d'alguns partits contra diversos rivals que hem patit una pressió a la qual no estem acostumades, com per exemple quan ens venen molt a dalt a la sortida de pilota. Ens va costar trobar posició al camp, però no em preocupa, sinó al contrari, experiències com aquestes que ens ajuden a plantejar entrenaments per millorar coses que als partits hem de continuar millorant", ha admès avui Jonatan Giráldez.

Ara, a la Champions, cal implementar el que s'ha après a la Lliga en les últimes setmanes. El majestuós camp londinenc, amb capacitat per a 60.000 aficionats, rebrà les futbolistes dirigides per Jonatan Giráldez. Les gunners només han perdut dos partits aquesta temporada i un va ser l'anada contra el Barça al Johan Cruyff. Aquell matx servirà de referència per a les blaugranes a l'hora de trobar els punts dèbils de l'equip anglès "El partit d'anada va ser un dels millors partits de tota la temporada. Creiem que el partit d'aquest dijous serà diferent per l'estructura de l'Arsenal, i per part nostra tenim aquesta capacitat d'adaptació ràpida", ha afegit el tècnic.

Amb el retorn de Caroline Graham Hansen, que ja té l'alta dels seus problemes cardíacs, com a principal novetat, el tècnic demana prudència amb la reincorporació de la noruega. "Amb la Caroline s'ha de tenir paciència. El seu retorn serà progressiu, a poc a poc s'anirà reincorporant. Cal tenir en compte el tipus de lesió que ha tingut, per dir-ho d'alguna manera", ha defensat el tècnic. La seva companya de vestidor Lieke Martens s'ha mostrat molt contenta per la seva reincorporació: "És una jugadora molt important per a nosaltres, així que estic molt contenta que pugui tornar amb nosaltres. Estem desitjant que recuperi el seu millor nivell".

stats