BARÇA
Esports Barça 02/05/2011

Toni Nadal: "No em va agradar el teatre d'alguns ni l'agressivitat d'altres"

L'oncle i preparador de Rafa Nadal, gran seguidor de futbol, rebutja tot el que han generat els duels entre el Barça i el Reial Madrid. "No m'agrada fer de l'esport una baralla"

Efe
1 min

BarcelonaToni Nadal, oncle i preparador del tenista número 1, Rafael Nadal, gran seguidor de futbol, ha rebutjat, com a esportista, tot el que han generat els duels entre el Reial Madrid i el Barça, al qual va considerar favorit per arribar a la final de la Lliga de Campions. Toni Nadal ha rebutjat "el teatre d'alguns jugadors del Barça però també l'agressivitat dels del Reial Madrid".

"El que va passar dins del camp com a esportista no m'agrada. No m'agrada fer de l'esport una batalla i les rivalitats han de ser dins del camp i sempre dins de la correcció. No em va agradar que alguns del Barça fessin teatre però tampoc l'agressivitat del Reial Madrid, exagerada, ni tampoc les declaracions", va dir a EFE Toni Nadal.

Pel preparador de Rafael Nadal, el futbol, "al final, és un joc i s'ha d'entendre com a tal". "Ho he dit moltes vegades. En futbol, malauradament, quan un fa trampes és un punt i en altres esports és un trampós i crec que això, entre ells mateixos, haurien de canviar-ho", ha indicat.

Toni Nadal considera favorit el Barça en l'eliminatòria davant el Reial Madrid que disputaran dimarts, en el partit de tornada. "Veig el tema amb el Barça clarament favorit. El Madrid pot guanyar però ho veig poc probable", ha conclòs.

stats