Barça
Esports Barça 24/11/2021

“Contra el Bayern serà complicat, però no impossible”

El vestidor blaugrana destaca la bona actuació coral, però lamenta la falta de gol

2 min
Ronald Araujo es va estrenar com a titular sota les ordres de Xavi Hernández i va ser dels millors del Barça

BarcelonaRonald Araujo, que si no va signar una actuació perfecta va ser perquè el seu gol va ser anul·lat per fora de joc, va voler destacar el partit del seu equip, malgrat l’empat que fa que la classificació per als vuitens de final no estigui ni de bon tros assegurada. “Hem estat molt bé defensivament. Però ens ha faltat el gol, que era la clau d’or per poder-nos classificar. Ells han estat molt tancats al darrere bloquejant els nostres xuts. Ho hem provat des de fora, intentant desbordar, amb centrades, amb passades de gol...”, va argumentar el central, que ahir es va estrenar com a titular sota les ordres de Xavi. 

L’uruguaià, que no va poder acabar el partit perquè tenia rampes -“feia gairebé dos mesos que no completava els 90 minuts”, es va justificar-, no va amagar la dificultat d’haver d’anar a jugar-se els quartos a Alemanya contra el Bayern: “És complicat, però no impossible”. El defensor va lamentar la falta d’encert de l’equip de cara a porteria, però va voler destacar “l’actitud de l’equip”. En la mateixa línia es va expressar Xavi. “Hem estat molt superiors al Benfica. Crec que hem fet un molt bon partit. Ens ha faltat fer el gol. Si haguéssim marcat estaríem dient que hauríem fet un partidàs”, va valorar l’entrenador egarenc. 

Malgrat que el Barça va firmar bons minuts, el Benfica també va tenir trams de partit en què s’hauria pogut imposar, i fins i tot va tenir una ocasió molt clara de Seferovic a les acaballes, amb els blaugranes bolcats a l’atac. Xavi, però, vol seguir impregnant d’optimisme un grup de jugadors que té l’autoestima molt ferida a Europa. “Hem jugat molt bé. Els jugadors van agafant les idees que volem. Ens ha faltat el gol. En dos partits hem fet només un gol i de penal: ens falta ser més efectius, però no puc recriminar res als meus jugadors. Hem d’anar a guanyar a Munic. No deixaré de ser positiu. Som el Barça”, va insistir.

Ansu podria arribar a Munic

Contra el Benfica, el Barça va tornar a evidenciar el seu principal mal: l’evident falta de punch de cara a porteria. Ansu Fati està lesionat i no arribarà en plenitud al decisiu partit d’Alemanya contra el Bayern, però des del club no es descarta que pugui entrar en la convocatòria. Com va ser ahir el cas d’Ousmane Dembélé. 

El francès va sortir a jugar abans del que la prudència demanava, però quan el partit més el reclamava. “Ha canviat la dinàmica del partit. És una llàstima que no haguem pogut marcar. Busquem tenir jugadors en banda, que desbordin, generant més perill al rival, així ha d’estar pendent no només dels que van per dins, sinó també dels atacants que entren per fora”, va argumentar Xavi. Ara, Munic dictarà sentència.

stats