RECULL ARTICLES D'OPINIÓ
Esports Barça 06/03/2015

"Un any més, uns busquen terreny de joc i altres tocar els nassos", el recull d'articles d'opinió

La negativa del Madrid a cedir el seu estadi per acollir la final de la Copa del Rei entre el Barça i l'Athletic centra els articles d'opinió de la premsa esportiva d'aquest divendres

Ara
3 min
Santiago Bernabéu

BarcelonaLa negativa del Madrid a cedir el seu estadi per acollir la final de la Copa del Rei entre el Barça i l'Athletic centra els articles d'opinió de la premsa esportiva d'aquest divendres.

Marc Negre, a 'L'Esportiu'

"El despropòsit és vergonyant i la federació espanyola, que és la que organitza i té potestat per decidir l'escenari, fa anys que permet un debat que alimenta la crispació. Per què no copia el model de les altres lligues europees. Seu designada abans que comenci la competició. El futbol espanyol torna a fer el ridícul".

Toni Romero, a 'L'Esportiu'

[Sobre l'accident d'Alonso] "El nas em diu que no ens han acabat d'explicar tota la veritat. Per fi que sigui el nas és molt poca cosa oper rebatre una informació completa i coherent, però aquest no és el cas".

Xavi Torres, a 'L'Esportiu'

"La situació d'ofegament i fiscalització a les entitats modestes podria suposar la desaparició de gairebé 15.000 clubs catalans i, com a conseqüència, l'eliminació de tota la tasca social sobre un col·lectiu important de nens i nenes. I llavors, qui farà aquesta feina? I quant li costarà?".

Santiago Segurola, a 'Marca'

"El mèrit d'Ancelotti és doble, perquè administra uns fitxatges en els que no hi ha intervingut. I a més, cinc dels sis migcampistes del Madrid juguen en posicions que desconeixien anteriorment. Algun mèrit correspondrà a Ancelotti en aquest delicat procés. Una cosa és segura, serà gairebé impossible que l'hi reconeguin".

Antonio García Ferreras, a 'Marca'

"Un any més, uns busquen terreny de joc i altres tocar els nassos. De nou polèmica absurda. Són els que volen importunar el madridisme amb l'elecció del Santiago Bernabéu. Ho tenen magre. Potser el que necessiten de veritat és tapar les seves mancances interiors i debilitats de gestió amb una possible celebració al cor blanc".

Joan Vehils, a 'Sport'

"El president del Reial Madrid té una ocasió única per demostrar el 'señorío' del que sempre fa gala i, en una mostra de respecte cap a les dues aficions, cedir sense complexos el Bernabéu. Una altra cosa és que determinats interessos polítics prefereixin que la final entre bascos i catalans es disputi lluny de Madrid".

Josep Maria Casanovas, a 'Sport'

"La Copa és un torneig que està malament parit des del principi fins al final. Haver de pidolar un estadi per a la final ens sembla patètic. El Madrid s'inventarà qualsevol excusa. Un any van ser les obres als lavabos i ara diran que el filial ha de jugar allà la fase d'ascens a Segona".

Ernest Folch, a 'Sport'

"Tot i que a molts els faci mal, una de les notícies de la final serà el nivell acústic dels xiulets en el moment de l'himne. Alguns correran a reivindicar que el futbol no s'ha de mesclar amb ideologies, però la paradoxa és que s'ho diran a un club que només juga amb bascos per decisió ideològica i a un altre club q qui li van afusellar un president en plena guerra civil".

Santi Nolla, a 'Mundo Deportivo'

"L'única raó per la que el Madrid no vol la final de Copa en el Bernabéu és perquè si el Barça guanya, no la celebri en el seu estadi i no s'hagi d'escoltar l'himne del Barça, que en el seu dia ja va posar Ricard Maxenchs, quan el Barça la va guanyar. Està en el seu dret de negar-s'hi, però si ho fa que sigui sense excuses".

Francesc Aguilar, a 'Mundo Deportivo'

"Tal com està l'economia espanyola, donar-li l'esquena a la final és impedir que els negocis de Madrid ingressin molts diners. Barça i Athletic, amb permís de la federació, haurien de plantejar-se la final a l'Stade de France de París. Clar que llavors, els mateixos es queixarien de que no és a Espanya".

Miguel Rico, a 'Mundo Deportivo'

"El tècnic, en el dia a dia, ha estat sempre generós amb Alves i particularment amb el seu molt discutit rendiment. Tant, que [...] es podria deduir que li agradaria seguir comptant amb Dani per al proper curs. Però... oficialment no ha ratificat aquesta impressió. Si ho fam el Barça presentarà proposta i serà Dani qui decidirà si l'accepta o si marxa a la Premier".

Alfredo Relaño, a 'As'

"El futbol és en general creïble però també ha estat camp d'aprofitats. O de desesperats que a la vista d'un descens o d'un anhelat ascens són capaços de comprar un partit. Una vella tradició d'escamotejar diners, que ve de fa un segle, quan el 'amateurisme' es transmutava en professionalisme amagat, ha bategat sempre".

stats