FUTBOL INTERNACIONAL
Esports 04/05/2015

Cesc: "És difícil ser important quan jugues al costat d'Iniesta, Xavi, Messi o Neymar, són jugadors superiors"

El català del Chelsea va celebrar als micròfons de Catalunya Ràdio el seu triomf a la Premier

Ara
1 min
Cesc torna a l’Emirates per fer campió el Chelsea

BarcelonaEl migcampista del Chelsea, Cesc Fàbregas, ha reconegut als micròfons de Catalunya Ràdio que triomfar al costat de futbolistes com Iniesta o Messi és complicat perquè són "superiors" a la resta i això va condicionar el seu rendiment al Barça, ja que sempre estava a l'ombra d'aquests jugadors. Cesc va guanyar aquest diumenge la Premier amb el Chelsea, deu mesos després d'abandonar el Camp Nou per retornar a Anglaterra.

"L'aficionat valora moltíssim la Premier, fins i tot més que la Champions", ha explicat el jugador d'Arenys, que s'ha referit també a les paraules de José Mourinho, que va dir que a la Premier és impossible que es donin resultats com un 8 a 0 o un 6 a 0, en referència al que passa a la Lliga espanyola. "Impossible no ho sé, però sí menys comú. La Lliga espanyola també és competitiva", ha dit Cesc.

"Jugo tots els partits, jugo pràcticament tots els minuts, jugo a la meva posició, em sento important", ha reconegut Cesc del seu paper al Chelsea de Mourinho i el que va viure a Barcelona. "És difícil ser important quan jugues al costat d'Iniesta, Xavi, Messi o Neymar, són jugadors superiors", ha reconegut Cesc. "Si no he estat reconegut potser ha estat culpa meva", ha dit el migcampista del Chelsea, que ha dit que repetiria el seu pas pel Barça.

Cesc ha qualificat la seva relació amb Mourinho de "brillant" i "molt bona". "És un entrenador que mata pels seus", ha afegit.

stats