Barça

Un esforçat Màlaga deixa sense idees el Barça (0-0)

Impecablement organitzats en defensa, els andalusos han desesperat l’atac blaugrana, que no ha trobat solucions amb l’entrada de Sandro i Munir

Encallat i frustrat, ofegat en l’entramat defensiu del Màlaga, el Barça no ha pogut passar de l’empat a zero en la seva visita a La Rosaleda i es deixa els primers dos punts de la temporada després de quatre victòries. Els homes de Luis Enrique, amb poques idees en atac, s’han vist superats per l’esforç gegantí dels andalusos, que han acceptat el seu rol i s’han limitat a buscar el gol a través de la velocitat d’Amrabat en atac. El marroquí ha disposat de la primera ocasió del partit amb una arribada que ha aturat Bravo al minut 8, però la seva amenaça ha sigut suficient perquè en algunes fases del partit, l’equip blaugrana no acabés de sentir-se còmode.

Només al tram final del primer temps, quan Iniesta ha pogut enllaçar un parell de conduccions interiors que han desembussat la banda esquerra, Jordi Alba ha pogut guanyar línia de fons i fer alguna centrada perillosa. Messi ha estat a punt de rematar l’última al minut 42. Ben poca cosa més en els minuts anteriors, a part d’un remat amb el pit de l’argentí. La resta, lluitar contra la gespa seca, barallar-se amb els controls deficients, o intentar controlar passades curtes que semblaven míssils.

A la segona meitat, la falta de profunditat per la dreta, per on Douglas s’havia mogut amb massa timidesa en el seu debut, l’ha corregit una mica Rakitic, més alliberat de certes responsabilitats defensives per poder trepitjar àrea. L’entrada de Sandro i Munir ha permès trobar més activitat, en substitució de Neymar i Pedro, molt imprecisos. Tampoc l’aportació exterior d’Adriano, últim cartutx gastat pel tècnic asturià, ha aclarit les idees als blaugranes.

Els minuts han anat passant i el Barça, tot i abocar-se cada cop més a la porteria de Kameni, ha seguit sense fregar realment el gol. Messi ho ha intentat en accions individuals, Munir i Sandro han estat inquiets, buscant-se espais que el Màlaga seguia sense concedir. Al darrere, Piqué i Bartra aguantaven la paradeta per poder seguir tirant-ho tot a dalt. Però res. No era el dia, a diferència del Madrigal o contra l’Athletic. Ni tan sols en l’estoneta en què els malaguenys han avançat línies i han obert el camp, s’ha pogut trobar la profunditat que feia falta.

Més continguts de