Barça
Esports Barça 23/03/2013

Jordi Alba s'estarà entre dues i tres setmanes de baixa per un trencament al bíceps femoral

El jugador tornarà diumenge a Barcelona i es farà més proves però tot fa indicar que es perdrà el partit d'anada contra el París Saint-Germain dels quarts de Champions. Xavi, que va arribar tocat, s'ha entrenat sense molèsties

Ara
1 min
Jordi Alba, durant el partit de la selecció espanyola contra Finlàndia

BarcelonaEls metges de la selecció espanyola han confirmat aquest dissabte la lesió muscular de Jordi Alba, que va acabar el partit contra Finlàndia amb molèsties als isquiotibials. El lateral blaugrana s'estarà entre dues i tres setmanes de baixa per un trencament al bíceps femoral de la cama dreta i tornarà a Barcelona aquest diumenge. Serà llavors quan el Barça acabarà de fer-li les proves que confirmaran l'abast exacte de la lesió i el tractament a seguir.

La lesió impedirà molt probablement el jugador participar en el partit d'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions contra el París Saint-Germain al Parc dels Prínceps i complica molt la seva presència en el partit de tornada.

Xavi s'entrena amb normalitat

D'altra banda, Xavi Hernández, que va arribar a la concentració de la selecció espanyola amb una sobrecàrrega al bíceps femoral, s'ha entrenat sense molèsties. Aquest dissabte se li ha fet una ressonància que ha destacat la bona evolució de la lesió del migcampista, que apunta a titular dimarts en el decisiu França-Espanya per a 'la roja'.

stats