Barça
Esports 07/10/2013

"El polo de color verd pistatxo me'l va comprar la meva dona a El Corte Inglés": Gerardo Martino, en 10 frases

L'entrenador del Barça ha participat aquest dilluns a la xerrada 'La banqueta del Barça', un acte organitzat pel Fòrum Fundació

à. G.
2 min
Gerardo Martino, durant la xerrada

BarcelonaGerardo Martino, entrenador del Barça, ha participat aquest dilluns a la xerrada 'La banqueta del Barça', un acte organitzat pel Fòrum Fundació. Us n'oferim un resum amb les 10 frases més destacades.

1. "El Barça és molt gran i molt difícil, més gran del que un s'imagina des de fora. No hi ha temps per relaxar-se, ja que cada tres dies hi ha un partit i tots s'han de guanyar. La repercussió és molt gran".

2. "El debat sobre l'estil no el vaig entendre perquè des del primer dia vaig deixar clar que la idea era mantenir-lo. No em molesta, entenc que el futbol i el Barça generen aquest tipus de debats, com el de la possessió o el de Neymar. El que m'agradaria és preparar-me per al següent debat".

3. "Intento veure què estaven fent els jugadors i què ens agrada fer a nosaltres per trobar un punt mig".

4. "El periodista és periodista i mai m'havia tocat viure un periodisme que viu amb una samarreta posada".

5. "Tenia la percepció que l'Atlètic de Madrid seria un rival i ho mantinc, aquesta és una Lliga de tres equips. Ningú pensa com jo, ho sé".

6. "A l'Argentina estem molt pendents del que passa a les millors lligues, sobretot a l'espanyola i l'anglesa. Havia seguit amb atenció la trajectòria del Barça perquè és impossible no sentir-se atret per la seva manera de jugar".

7. "El president del Barça no podia localitzar-me i el president del Paraguai em va dir que m'estaven buscant. Quan vaig parlar per telèfon amb Sandro Rosell, estava a casa. Va ser com un conte de fades i em va tocar a mi".

8. "Els àrbitres són els únics que no tenen aficionats i em sap greu per ells".

9. "Vaig parlar amb Tito Vilanova per telèfon el primer o el segon dia, però no vull molestar-lo. Tinc moltes preguntes a fer-li perquè hi ha moltes coses que només coneix ell".

10. "El polo de color verd pistatxo me'l va comprar la meva dona a El Corte Inglés el primer dia que va arribar. Me'l vaig posar i vam guanyar... Cada vegada veig més gent pel carrer amb el polo de color verd".

La xerrada es pot recuperar íntegra aquí.

stats