Barça
Esports Barça 06/11/2012

Manel Estiarte i el germà de Guardiola es reuneixen amb els dirigents del Milan

L'entorn de l'extècnic del Barça es trobarà amb Galliani abans del partit de Champions entre el conjunt italià i el Màlaga, segons 'La Gazzetta dello Sport'

Ara
1 min
El de Santpedor demana explicacions

BarcelonaDe mica en mica van sorgint els rumors sobre el futur de Pep Guardiola. L'exentrenador del Barça, que aquest estiu va deixar la banqueta blaugrana per prendre's un any sabàtic, podria tornar a dirigir un equip la temporada vinent. I aquest, segons la Gazzetta dello Sport, pot ser el Milan.

Segons informa el rotatiu italià, Pere Guardiola –germà de Pep Guardiola i mànager– i Manel Estiarte –amic íntim i excap de relacions externes del Barça– es reuneixen aquest dimarts al vespre amb Adriano Galliani –director tècnic del Milan–. Tots tres conversaran abans de veure el partit entre el conjunt de Sant Siro i el Màlaga, corresponent a la Lliga de Campions.

El diari italià comenta, però, que la trobada no és definitiva, sinó únicament una de les opcions que té l'exentrenador del Barça sobre la taula. 'La Gazzetta' també recorda que alguns clubs de la Premier anglesa també han pensat en Guardiola de cara a la temporada vinent.

stats